Haarverzorging

Glamorous hair voor de feestdagen

Glamorous hair voor de feestdagen

De feestdagen vragen om party looks met goud, pailletten en glitters, uitbundige make-up (smokey eyes en/of knallende lippen) en de mooiste kapsels! Want laten we wel wezen: een look is niet compleet zonder een bijpassende coupe. Als je haar maar goed zit!

Feestjes, borrels en diners genoeg deze maand en iedere keer wil je er weer op je best uitzien met een classy hairdo. Voor welk kapsel ga jij? Wil je het haar omhoog of juist los? Met of zonder krullen? Sleek of volumineus? Wij hebben alvast twee glamorous opties voor je inclusief tutorials, namelijk de messy knot en volumineus haar! Good luck & happy holidays!
 

De messy knot

Hoe fijn is het om je haren vast te hebben en omhoog te dragen tijdens een diner of feestje? Het haar blijft op zijn plek en je hoeft je dan ook nergens meer zorgen over te maken. Bovendien is het een stuk minder warm. Je denkt misschien direct aan een strakke knot of gladgestreken updo, maar we hebben het tegenovergestelde voor je, namelijk een messy knot. Bekijk in de video hieronder hoe hair artist Stephane Lancien de romantische messy knot bij model Bianca Balti creëert. Eén tip: zorg dat je veel haarlak in huis hebt om je haren te fixeren en in model te houden. 

Hair tutorials voor de feestdagen

 

Volumineus haar

Wil je graag jouw haren losdragen, maar wil je geen everyday look voor bij jouw mooie kerstjurkje of amazing New Years outfit? Maak dan de prachtige volumineuze coupe uit de tutorial hieronder. Textuur is de key bij dit classy & sexy kapsel en ook hier wordt veel haarlak gebruikt om het haar een volume boost te geven en in model te houden. Met deze hairdo kun je rechtstreeks door naar de Oscars. Bekijk de video hieronder om te zien hoe je de volumineuze coupe van Bianca Balti zelf creëert. 

Hair tutorials voor de feestdagen

 

Voor welk kapsel ga jij? Up or down?

Deel dit artikel
Back to top