Fashion

Dit zijn de 3 grootste streetstyle trends van het moment

Streetstyle is een belangrijke factor als het gaat om het bepalen van de trends. De combinaties die soms worden gemaakt zijn misschien wat apart, maar ze zetten wel de toon. Sommige fashion keuzes komen vaker terug in het straatbeeld en het kan zeker geen kwaad om te weten welke deze precies zijn. 

Haute couture merken zijn vaak de inspiratie voor modemeisjes en dat is zeker te zien. Tijdens een modeshow van Céline kwamen bijvoorbeeld niet lang geleden modellen met een plastic tas de catwalk oplopen. Deze gaat voor zo'n 600 dollar over de toonbank en dat is niet niks. Dit heeft veel invloed gehad op de streetstyle die we nu zien.

1. Een plastic laagje
Je ziet steeds vaker een plastic, beschermend laagje over bepaalde items in een outfit. We hebben het hier bijvoorbeeld over schoenen bedekt met plastic, tassen, jassen, maar ook plastic hoeden.2. Veel kleur
Er is ook opvallend veel kleur te zien in de streetstyle. Het gaat vaak om kleur van top tot teen. Sommigen kiezen er ook voor om zich geheel in dezelfde kleur te bedekken of om onverwachte combinaties te maken. Vooral rood en roze komen vaak terug.
3. Functionele kleding
Wat je ook steeds vaker voorbij ziet komen, zijn de op werkkleding geïnspireerde looks. Onder andere felle kleuren, fluorescerende onderdelen, duurzame stoffen en bovenal functionaliteit spelen een grote rol. Vooral jassen worden gebruikt om op deze trend in te spelen.Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top