Fashion

Dit is het thema van het MET Gala 2018 en Rihanna is één van de hosts van de avond

Het aftellen voor het grootste modefestijn van het jaar is nu echt begonnen. Gister werd het officiële thema van het MET Gala 2018 en de co-hosts van de avond bekendgemaakt door Vogue US. 

In augustus werd er al gespeculeerd dat het thema van de avond en de tentoonstelling iets te maken zou hebben met religie. Het Costume Institute heeft nu de officiële titel bekendgemaakt en het is zoals altijd een hele mond vol. De naam luidt Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. Wat dit precies inhoudt is aan de gasten, die overigens niet verplicht zijn om zich aan het thema te houden. Wel wordt dit erg op prijs gesteld.

Het Gala zal worden gehost door niemand minder dan Rihanna, Amal Clooney en jawel, Donatella Versace. Rihanna behoort tot nu toe altijd tot de best dressed gasten van de avond, Donatella is ook een graag geziene dame en voor Amal Clooney zal het de tweede keer zijn dat ze aanwezig is op de benefietavond.

Naast alle heisa eromheen is de bedoeling van het gala (ook wel de Oscars van de modewereld) om zoveel mogelijk geld op te halen om de modetentoonstelling in het museum te bekostigen.

Bekijk hieronder een aantal geweldige looks van het MET Gala door de jaren heen. We zijn benieuwd wat de gasten volgend jaar met het thema gaan doen qua outfit!

 

Alessandra, Doutzen, & Jourdann #SuperModels at #MetGala 2016 😍

Een bericht dat is gedeeld door @metgala.2018 op

 

#METgala looks through the year of Rihanna’s eras ... she’ll be co hosting met gala 2018 👏🏽🔥 which is your favourite?

Een bericht gedeeld door Robyn follows• (@sade_s2_riri) op

 

#she #look #outstanding #follow#for#more #updates

Een bericht gedeeld door met gala (@metgala_official) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top