Fashion

Dit waren de grootste modetrends op Instagram in 2018

Nog twee weken en dan is 2018 alweer voorbij. Het was een jaar met heel wat bijzondere momenten op modegebied en op Instagram vlogen de trends ons om de oren. Maar wat waren nou de grootste favorieten op het sociale medium in 2018?

We namen even een kijkje en kwamen met het volgende lijst. Mis jij er eentje? Laat het ons dan weten!

Het luipaardrokje was in 2018 niet aan te slepen. Réalisation Par zette de trend met hun gevlekte Naomi rok, waar vrijwel iedere influencer mee werd gezien, en merken als & Other Stories en Zara kwamen met een flink wat betaalbare versie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐆🐆

Een bericht gedeeld door FUNDA CHRISTOPHERSEN (@fundachristophersen) op

De Dior Saddle Bag werd door John Galliano ontworpen en op de markt gebracht voor het iconische modehuis in de jaren '90 en maakte in 2018 dankzij de huidige Dior ontwerper Maria Grazia Chiuri haar comeback. Van Aimee Song tot de Scandinavische it-girls: niemand kon de tas in 2018 weerstaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wearing @tularosalabel @revolve #revolvesummer #DiorSaddle

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@songofstyle) op


Het roze pak was in 2018 ook niet weg te denken van je Instagram feed. Elke zichzelf respecterende influencer hulde zichzelf op een gegeven moment in een pastelkleurige power suit en met name roze was dus favoriet. Het aanbod was er ook naar: onder andere Zara had een heel fijn exemplaar in haar collectie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

T for Too Pink today ! 💅🏻 @miumiu show in @elleryland #miumiu last show of #fw18

Een bericht gedeeld door Tiffany Hsu (@handinfire) op

De tas met kralen was in 2018 ineens niet meer weg te denken uit de modewereld en vind je het gek: de tas is én vrij betaalbaar, een eyecatcher en semi-schattig. Alles wat je wilt dus!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waiting for a pumpkin to transform into a carriage so this Cinderella can go home 🏰

Een bericht gedeeld door Stephanie Broek (@stephaniebroek) op

Een trend waar wij zelf ook een grote fan van zijn, is het ruitje. Die doet het elk najaar wel goed maar dit keer is de hoeveelheid ruit op onze feed groter dan ooit. Maar je hoort ons dus niet klagen...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Checks for Days✔️

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

Nog zo een fijne tas dit jaar was die van stro, bamboe, raffia, hout en andere natuurlijke materialen. Net zoals het kralentasje een echte blikvanger én goed betaalbaar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buttons up!⭐️ #mangogirls #summervibes

Een bericht gedeeld door Marlien Besselink (@marlienbesselink) op

Tot slot nog een printje die echt niet te missen was: de snake skin. Normaal gesproken zou een doorsnee persoon of modemens dit behoorlijk ordinair vinden, totdat het ineens mode wordt. En dat was het ook. Langzamerhand ontdooide ons hart voor deze trend en nu vinden we 'm stiekem eigenlijk best leuk. Net als heel Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Fashion Week March👯‍♀️

Een bericht gedeeld door Thora Valdimars (@thora_valdimars) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top