Fashion

CREEPY! De accessoire die Jaden Smith mee nam op de rode loper moet je zien

Wij begrijpen niet helemaal waar papa Will Smith was op het moment dat Jaden aankondigde dit mee te nemen naar het MET Gala. De accessoire, als je het zo kunt noemen, waar Jaden Smith mee op de rode loper verscheen is zo bizar en creepy dat geloof je bijna niet. Totdat je de foto’s ziet.

Jaden Smith speelt samen in een film met Cara Delevingne en net zoals collegaatje Cara moest ook Jaden eraan geloven. Hij moest zijn lokken vaarwel zeggen. Aan papa Will de eer om begin april de schaar in de dreadlocks van zijn zoontje te zetten. Maar hoewel Cara Delevingne het verliezen van haar manen allang naast zich neer heeft gelegd lijkt Jaden nog middenin het rouwproces.

Wat blijkt, Jaden en zijn afgeknipte dreads zijn onafscheidelijk. Hij draagt zijn bosje blonde strengen zelfs overal mee naar toe. Ook naar het MET Gala. Waar Jaden gaat, gaat het bosje dreadlocks. Daarbij werden ook vier van zijn voortanden voorzien van een zilveren grill waardoor Jaden er extra creepy uitziet. Het spijt ons om het te moeten zeggen, maar wij krijgen enorme serial killer vibes van deze jongen.

Jaden at the MET Gala red carpet 2017 #jadensmith #metgala2017 #redcarpet

Een bericht gedeeld door Jaden Smith (@syreobsessed) op

Nothing to see here... just #JadenSmith and his old dreads 👌🏽👏🏽 #metgala2017 #culture #fashion

Een bericht gedeeld door VICKY OBSESSIONS (@vickyobsessions) op

#parisjackson #caradelevingne #jadensmith #metgala2017 #repostbeautifulpeople

Een bericht dat is gedeeld door @repostbeautifulpeople op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top