Fashion

Dit is wat er gebeurde op de toiletten van het Met Gala en de donoren zijn boos

Het Met Gala is wellicht één van de grootste chique events van het jaar en er zijn weinig celebrities die daar niet op de rode loper verschijnen. Van buiten lijkt het allemaal 100% chic, maar schijn bedriegt. Want wat er in de wc’s van het Metropolitan Museum of Art gebeurde is niet zo classy.

Waar het afgelopen maandag leek te blijven bij een shameless group selfie van Kylie Jenner, was er wel meer aan de hand in de toiletten. Verschillende celebrities als Bella Hadid, Dakota Johnson, Ashley Graham en Rita Ora staken, alsof het niets was, constant sigaretten op in de wc’s en veel mensen zijn hier boos over.

Een event zo groot als het Met Gala moet namelijk gefinancierd worden en de donoren die hun geld in het event hebben gestopt zijn beledigd en boos. "As a donor to the Met, I was so insulted to see all these ‘celebrities’ smoking and taking selfies of themselves in the bathroom. Mostly, it’s disrespectful to the art collection which needs to be kept 100 percent smoke-free. I would honestly like to see these people fined by the city", werd er gezegd.

 

This is where it's at and yes, that is indeed Catherine Deneuve XPG.

Een bericht gedeeld door Prabal Gurung (@prabalgurung) op

Door onder anderen Kylie Jenner, Kim K., Paris Jackson en P. Diddy werd er volgens een andere Met gast in de badkamer gerommeld, gerookt naast de inmiddels viral selfie die werd gemaakt. Dat de celebs niet beseffen dat ze aanwezig zijn op een chic event als het Met Gala, werd ook door de founders als extreem jammer bevonden. Bummer.

 

annual bathroom selfie

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top