Fashion

Miranda Kerr droeg een jurk van H&M op de rode loper en hij is nog steeds te koop!

Wanneer celebrities de rode loper op gaan, zien ze er altijd op-en-top fashionable uit en wij zouden willen dat we al deze jurken en outfits in onze eigen kast hadden hangen. Helaas hebben we vaak te maken met custom made designerwerk en niet iedereen heeft een portemonnee die een persoonlijk ontworpen Dolce & Gabbana jurk toelaat. Toch kan je nu de rode loper stijl van model Miranda Kerr stelen!

Het supermodel liep de rode loper op van een ''Wonderbra'' event in een jurk van onze favoriete high street winkel, namelijk H&M! De prachtige designer-looking jurk die Miranda Kerr draagt is dus gewoon bereikbaar voor ons allemaal. Daarbij is het ook best cool dat het voormalig Victoria's Secret model 'gewoon' een H&Mmetje op de rode loper draagt. 

En het beste, de jurk is nog steeds verkrijgbaar! In de kleur rood die Miranda draagt, maar ook in een amazing baby blauwe tint. Voor €69,99 is de jurk van jou en we kunnen garanderen dat je jaw-dropping reacties krijgt op dat event of etentje deze zomer!

Kanten jurk Rood
Kanten jurk Blauw

Beeld: Getty Images / H&M

Deel dit artikel
Back to top