Fashion

Dit zijn alle summer essentials voor zomer 2018

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat we weer het één en ander moeten herorganiseren. De winterkleding kan weer worden opgeborgen en de veel te dikke handcrèmes en andere essentials daarmee ook. Het is altijd weer even zoeken wat je nodig hebt voor het nieuwe seizoen, want zo'n overgang is toch niet niks. Daarom zetten wij alle benodigdheden voor deze zomer weer even voor je op een rijtje. 

1. Een zomers jurkje
Een jurk is niet alleen makkelijk en elegant, het is ook nog eens heerlijk luchtig. Je hebt zonder moeite een leuke outfit en je kan er de hele dag comfortabel in rondlopen. Vooral linnen jurkjes zijn fijn voor in de hitte.

 

Een bericht gedeeld door Caroline Daur (@carodaur) op

2. Zonnebrandcrème
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar zonnebrandcrème is echt onwijs belangrijk. Ook al ga je even een drankje doen op het terras, je huid moet beschermt worden. Niemand heeft zin om er als een kreeft bij te lopen.

3. Waterspray
Verfrissing nodig? Er bestaan dus hele fijne watersprays waarmee je voor verkoeling en hydratie zorgt. Het zorgt voor een oppepper en dat is tijdens een warme dag zeker niet overbodig.

4. Denim shorts
Denim shorts kan je werkelijk met alles combineren en het ziet er ook nog eens goed uit ook. Het is perfect voor een intensieve dag, maar ook voor een relaxed dagje op het terras.

5. Een verwenmoment
Ook on the road hoeft het ultieme verwenmoment niet ver weg te zijn. De lipstick vibrator van EasyToys kan je gemakkelijk overal mee naartoe nemen en vanwege het design zal niemand weten wat je in je tas hebt zitten. Heel handig dus! 

Nog niet bekend met EasyToys? Dan wordt het hoog tijd. Het is dé webshop voor speeltjes en andere fijne goodies waarmee jij jezelf en je partner kunt verwennen. Van sexy lingerie en massageolie tot speciale comdooms en leuke cadeaupakketten: er is voor ieder wat wils! Als je voor 22:30 je bestelling plaatst, is het de volgende dag in huis. Het pakketje wordt keurig verpakt en bezorgd zodat niemand weet waar je online hebt geshopt. Wel zo prettig toch?

Bij EasyToys is het nu trouwens Masturbatiemaand en dat betekent dat je kans maakt op een masturbatiemaand pakket ter waarde van minstens 400 euro. Klik hier om mee te doen aan de prijsvraag. Easytoys, lipstick vibrator

6. Sunnies
Niemand heeft zin in hoofdpijn van het dichtknijpen van je ogen door de zon. Een zonnebril is onmisbaar en het maakt je look ook nog eens helemaal af. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, dus aan de keuzes zal het niet liggen!

7. Fijne sneakers
Met het lekkere weer zijn langere wandelingen niet zeldzaam. Dat maakt fijne sneakers dus ook niet overbodig, want op slippers zal je het zeker niet altijd redden. 

8. Hoed
Zonnebrandcrème en een zonnebril zullen je beschermen tegen de zon, maar een hoed is toch ook wel erg fijn om de felle zonnestralen tegen te gaan. Een beetje schaduw hier en daar is zeker wel welkom en met een hoed kan je het altijd en overal vinden. 

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top