Fashion

Dit is waarom wij niet kunnen wachten op de iPhone X

12 September dit jaar was dé dag waar alle Apple en gadget fans naar uitkeken: er werden, naast een aantal andere dingen, twee nieuwe iPhones gepresenteerd. Met de iPhone 8, ook verkrijgbaar in Plus uitvoering, kreeg de voorganger '7' een serieuze upgrade maar de X is waar we écht op gewacht hebben.

Wat wij de leukste features vinden van deze nieuwe smartphone? Allereerst natuurlijk de mogelijkheid om fantastische foto's te maken. De kiekjes beloven niet onder te doen voor het resultaat dat bereikt wordt met een professioneel apparaat dankzij een 12 megapixel dubbele camera. Denk een geweldige scherptediepte effect, ook wel in Apple termen TrueDepth genoemd, waardoor jij bij een selfie of portretfoto megaduidelijk in beeld bent en de achtergrond vervaagd wordt. Met behulp van de beeldsignaalprocessor worden objecten en activiteiten herkend en deze op beeld geoptimaliseerd. Het effect van trillende handen op foto's en video is verleden tijd dankzij een megagoede beeldstabilisator. 

De iPhone X is voorzien van Face ID waardoor je helemaal geen homeknop met vingerprintauthenticatie meer nodig hebt (deze is dus ook niet te vinden op de iPhone X). De megaslimme smartphone herkent je gezicht uit duizenden en wordt daardoor unlocked. Dankzij het slimme foefje kun je ook emojis laten meebewegen met jouw gezicht. Gadgetfans zullen ook helemaal enthousiast worden van de augmented reality functie van de telefoon. Wij moeten deze nog even in real life ervaren om te kunnen zeggen of we het wat vinden of niet.

De iPhone X is voorzien van een megagroot scherm. De telefoon heeft dezelfde afmetingen als een iPhone 8 Plus maar omdat de homebutton is verdwenen en het apparaat is voorzien van een edge-to-edge scherm, meet het beeld 5,8 inch. Niet verkeerd toch?

Wil jij ook de nieuwe iPhone 8 (Plus) of iPhone X hebben? De iPhone 8 (Plus) is nu al verkrijgbaar bij KPN en de voorverkoop voor de iPhone X start op 27 oktober bij de mobiele provider!

Beeld thumb: Apple

Deel dit artikel
Back to top