Fashion

Dit onverwachte stijlicoon is Kendall Jenners grootste inspiratiebron

It-girl Kendall Jenner is een fashion inspiratie voor vele en het Amerikaanse model is vaak de eerste die begint met een gekke of opvallende trend. Althans, dat dachten we tot de vork heel anders in de steel bleek te zitten. Kenny haalt namelijk haar inspiratie van een stijlicoon die we allemaal al jaren kennen.

We hebben het over Paris Hilton. That's right! Kendall ziet Paris als één van haar grootste modevoorbeelden en haalt veel van haar stijl bijna direct uit de kast van Paris. Zo droeg Kendall op haar 21ste verjaardag een jurkje die bijna identiek was aan het jurkje dat Paris droeg op háár 21ste verjaardag. En niet alleen voor de kleding die Kendall zelf draagt is ze een inspiratiebron, Paris haar stijl heeft een groot aandeel gehad in de nieuwe Kendall + Kylie Drop Two Capsule Collection.

 

vintage Paris Hilton vibes

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

 

Een bericht gedeeld door Bel (@belsmoodboard) op

Tijdens een interview over de nieuwe collectie, vertelde beide Kendall en Kylie dat zowel Christina Aguilera als Paris Hilton grote inspiratiebronnen zijn geweest voor hun nieuwe capsule voor hun label. ''Paris is a family friend, so like our big sisters we have always admired her fashion sense.'' Aldus Kendall. En ook over Christina spraken de zusjes lovende woorden: ''The denim mini skirt in our Drop2 collection is inspired by Christina Aguilera circa 2000. I dressed up as her for Halloween this year. She is amazing!'' De Drop Two Capsule kun je hier bekijken!
 

 

Shop Now

Een bericht gedeeld door Kendall + Kylie (@kendallandkylie) op

Beeld: Getty Images

 

Deel dit artikel
Back to top