Fashion

10x celebs plastic surgery gone bad!

HOLY MOLY, sommige celebs zijn wel errug veranderd! Gezwicht onder de druk van Hollywood of gewoon ontzettend onzeker...óf beide? Heidi Montag, Teen Mom Farrah Abraham, Lil' Kim en nog meer; 10x celebrity vrouwen waarvan we een sterk vermoeden hebben dat ze aan zichzelf hebben laten sleutelen...

1. Farrah Abraham


Farrah kreeg internationale bekendheid na haar deelname aan 16 And Pregnant en Teen Mom. Plots was er ook een porno video van deze dame op de markt. Volgens eigen zeggen heeft ze hier ontzettend spijt van. Zou ze nog wel tevreden zijn met haar transformatie? 

Donatella Versace
Miss Donatella,...uuh sja, wat kunnen we hierover zeggen? Vroeger zag ze er nog best ok-ish uit. Toch?

Heidi Montag

Heidi Montag kennen we allemaal van MTV's hitserie The Hills. Daar zagen we haar transformeren naar een totaal ander persoon. Haar ranke lichaampje kon de zware siliconen niet meer aan, dus die zijn inmiddels vervangen voor wat kleinere exemplaren.

Hunter Tylo 

De Bold and the Beautiful fans kennen Hunter Tylo als Taylor. Wat was het een prachtvrouw! Hunter ziet er tegenwoordig wel heel anders uit, vind je ook niet?

Janice Dickinson
In haar gloriejaren stond voormalig model Janice Dickinson op de covers van Vogue, Harpers Bazaar, Elle, Cosmopolitan en Playboy. Dat Janice hunkert naar de eeuwige jeugd moge duidelijk zijn. Aiaiaaaiii.

Lil' Kim

Op de eerste foto is te zien dat Lil' Kim al aan haar neus heeft laten sleutelen, maar op de tweede foto herken je haar haast niet terug. Of eigenlijk niet, het is een totaal ander persoon geworden. WOW.

Janet Jackson

In een rijtje over plastich chirurgie kan een Jackson telg natuurlijk niet ontbreken. We hebben een foto van Janet gevonden waar ze nog haar geboorteneusje had. Op de tweede foto zien we de welkbekende Jackson neus.

Nicole Kidman

Nicole Kidman beweert zelf nooit iets te hebben laten doen, wat denk jij? Zal ze de waarheid spreken?

Renee Zellweger

Iedereen had het over het nieuwe uiterlijk van Renee Zellweger toen ze verscheen op het 21st Annual ELLE Woman In Hollywood Awards. Ook Renee heeft volgens eigen zeggen niets laten doen, en toch zien we een compleet andere vrouw...hoe dan?

Kylie Jenner

De jongste telg van het rijtje is Kylie Jenner. We brachten je laatst nog op de hoogte van haar boobjob. Hoe ver zal ze nog gaan?


Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top