Lifestyle

Kylie Jenner verklapt eindelijk de nieuwe naam van haar zoontje

Kylie Jenner verklapt eindelijk de nieuwe naam van haar zoontje

Kylie Jenner (25) heeft zaterdag voor het eerst de naam van haar zoontje gedeeld. Op Instagram laat de influencer weten dat het jongetje nu Aire Webster heet. Ook deelt de realityster voor het eerst foto's van haar zoon.

Kylie Jenner verklapt eindelijk de nieuwe naam van haar zoontje

De officiële naam van haar zoontje, die op 2 februari vorig jaar ter wereld kwam, was lange tijd Wolf. Maar twee maanden later maakte Kylie wereldkunnig dat ze de naam ging verander omdat zij en de vader van het mannetje. Travis Scott, de naam niet bij hem vonden passen. "De naam van mijn baby is nog steeds Wolf. Ik laat het jullie weten als ik het verander", zei Kylie daar destijds over. "Misschien vertel ik het jullie in het volgende seizoen."

Kylie Jenner baby

Reacties op bekendmaking

Kylie heeft samen met Travis al een dochter, de 4-jarige Stormi Webster. De naam van het broertje van Stormi maakt ze - zoals altijd - via Instagram bekend, waar inmiddels meer dan 375 miljoen fans haar volgen."Ik hou van je Aire Webster", reageert Kylie's moeder Kris Jenner onder de foto's van de kleine man. En: "De koning! Kleine koning", schrijft Khloe Kardashian, de halfzus van Kylie. Kris Jenner laat ook een reactie achter. Zij schrijft: "I love you. Aire Webster".

Kylie Jenner gebruikte een privéjet voor slechts 65 kilometer

Bron: Instagram kyliejenner
Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top