Lifestyle

Kylie Jenner gebruikte een privéjet voor slechts 65 kilometer

Kylie Jenner gebruikte een privéjet voor slechts 65 kilometer

Kylie Jenner wordt op social media een ‘klimaatcrimineel’ genoemd, omdat ze de privéjet pakte tussen de vliegvelden van Camarillo en Van Nuys in Californië. En dat terwijl de wereld geteisterd wordt door bosbranden en hittegolven.

De Kardashian-Jenners liggen al een tijdje onder vuur, om te beginnen toen Kylie Jenner en mama Kris in 'The Kardashians' een tripje maakten naar de supermarkt en niet wisten hoe ze de pinautomaat moesten gebruiken. Maar daar blijft het niet bij. Kylie Jenner heeft weer een flinke lading kritiek over zich heen gekregen. Afgelopen weekend vond de miljardair het slim om op Instagram op te scheppen. Ze stapte voor wat een autorit van 50 minuten was geweest in haar privéjet, die de afstand vervolgens slechts in 17 minuten overbrugde. Haar volgers reageerden ook zeker niet enthousiast toen Kylie Jenner eerder deze week een foto deelde van zichzelf en Travis Scott tussen hun privéjets. Ze schreef hieronder: "Wil je de jouwe of de mijne nemen?”. Terwijl veel van haar famous vrienden enthousiaste comments plaatsten, schreven andere volgers bij de foto: "Opwarming van de aarde, iemand?” en "Waarom doe ik eigenlijk nog aan recyclen?”.

@kyliejenner

surprise target trip with my girls

♬ original sound - Kylie Jenner

Shoppen in de target

Twee maanden geleden lag de cosmeticaondernemer al eens onder vuur om een privévlucht van Santa Barbara naar Van Nuys, een afstand van zo’n 145 kilometer. Als reactie op alle kritiek, besloot ze een 'kijk hoe normaal ik ben gebleven'-video te posten voor haar TikTok-volgers. Zo deelde ze maandag een video van zichzelf, dochter Stormi en nichtjes Chicago en True in de Target.

Zo krijg je vollere lippen à la Kylie Jenner

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top