Lifestyle

Tattoo's voor two: de leukste matching tattoo's voor jou en je vrienden

Tattoo's voor two: de leukste matching tattoo's voor jou en je vrienden

Een tattoo laten zetten is een grote stap, omdat het voor eeuwig op je lichaam blijft (als je 'm niet weg laat laseren in ieder geval). Je wilt er dus geen spijt van hebben, en de meesten willen dat er een mooie betekenis aan hangt. Wat is er mooier dan een vriendschap verzegelen door samen een permanent plaatje te nemen? Hier vind je ideeën voor de perfecte tattoo die jullie vriendschap het best weerspiegelt.

Astrologische tattoo's

Je kunt je eigen sterrenbeeld tattoeëren, maar ook die van elkaar. Denk hierbij aan symbolen voor een simpele look en een kleine tattoo, maar je kunt het ook groter maken door een gedetailleerdere afbeelding, zoals twee vissen, een schorpioen, een pijl en boog voor boogschutter of het hoofd van een ram. Ben je toch op zoek naar een meer minimale uitstraling? zoek dan op hoe de sterren staan, en laat de sterren als puntjes of ruitjes met daartussen streepjes tattoeëren.

Je kunt naast sterrenbeelden ook planeten tattoeëren, zoals een zonnetje of een maantje. Ook dit kan zo gedetailleerd als jullie zelf willen; een simpel maantje of zonnetje zoals je vroeger tekende is heel leuk, zeker als jullie ze zelf hebben ontworpen, maar een teken met veel deatils spreekt ook boekdelen.

Tarotkaarten worden ook steeds populairder. Kies allebei een kaart uit die je mooi vind, trek een kaart of kies er één uit voor de ander waarbij je denkt dat diegene past. Laat de gehele kaart tattoeëren en pronk allebei met je nieuwste plaatje.

Sentimentele betekenissen

Alle matchende tattoo's hebben een sentimentele waarde, maar er zijn natuurlijk dingen in jullie vriendschap die alleen jullie begrijpen. Denk er goed over na, en teken het uit! Of het nou een 'inside joke' is of heel erg vanzelfsprekend, het is speciaal genoeg om jullie vriendschap voor eeuwig mee vast te leggen. 

Bloemen

Houden jullie van bloemen? Dan is een bloem als tattoo misschien een leuk idee. Misschien geven jullie elkaar wel altijd één soort bloem, dat heeft dus een belangrijke betekenis! Jullie zouden ook op kunnen zoeken welke bloem staat voor jullie geboortemaand(en), en elkaars bloem laten tattoeëren, of combineer de bloemen en maak er een tattoo-boeket van!

Woorden en zinnen

Als jullie een woord of zin vaak zeggen of gewoon leuk vind, is het een goed idee om deze te laten vereeuwigen. Neem bijvoorbeeld allebei hetzelfde woord, of neem allebei een deel van de zin en maak hem compleet door naast elkaar te staan. Kies wel iets uit waarvan je denkt dat het voor altijd iets leuks blijft, want jullie willen natuurlijk niet zitten met woorden of een zin waar je na een tijdje niks meer mee hebt.

Beeld: Pexels.com
Deel dit artikel
Back to top