Beauty

Haartrend: het jaren 80 permanent is terug

Haartrend: het jaren 80 permanent is terug

Op planeet mode & beauty komt eigenlijk iedere trend vroeg of laat wel weer voorbij. Zo ook het permanent uit de jaren 80. Altijd al een een bos krullen willen hebben maar heb je het nooit durven proberen? Dit is het moment, want het eighties permanent is terug!

Nu horen we je denken: kleine, stijve krulletjes en gekapte kappershoofden? No way, dat is dankzij moderne technieken helemaal anders. Wel is er een cruciaal punt waarmee je rekening moet houden als je een langdurige bos krullen wilt laten zetten. Een permanent is permanent, dus moet zeker weten dat je er klaar voor bent. Is je haar beschadigd of extreem dun? Dan kun je een permanent beter aan je voorbij laten gaan.

Big hair, don't care!

Je hoeft natuurlijk niet te kiezen voor kleine eighties krulletjes, je kunt ook gaan voor een grote, meer natuurlijke krul. Ook zijn er technieken waarbij je haar aan de bovenzijde wat stijler is en gekruld vanaf zo ongeveer halverwege het haar. Inspiratie nodig? Bekijk hieronder de tofste krullen van celebs met zowel natuurlijk, tijdelijk of een langdurig permanentje.

 

Juliane Hough was een van de eerste celebs die ging voor een permanentje.

Het resultaat!

Black Lively met kleine krulletjes

Bella Hadid ging voor een zwarte krul

Chrissy Teigen gaat voor 80's glam.

Erin Wasson's summer sea water hair.

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Gigi Hadid liet zich inspireren door Madonna.

De boho krullen van Vanessa Hudgens

Een subtiele golvende look voor Khloé Kardashian.

Deel dit artikel
Back to top