Lichaamsverzorging

Een tattoo op je oor is helemaal hot

Een tattoo op je oor is helemaal hot

Vind jij een (mini) tattoo ook zo leuk, maar twijfel je of je er wel eentje durft te laten zetten? Of heb je eindelijk de knoop doorgehakt en zoek je nog een geschikte plek? Wat dacht je van jouw oor? Je vindt hier te gekke inspiratie! Kijk je mee?

#eartattoo

Tatoeages op de oren zijn op dit moment helemaal hot. Een tatt achter de oor (langs de haargrens) kennen we al als geliefde plek, maar op de oorschelp is ook super gewild. Dit blijkt wel uit de grote hoeveelheid foto’s die op Instagram tevoorschijn komen als je zoekt onder de hashtag #eartattoo. Wij zagen de meest waanzinnige ear tatts en hebben voor jou een verzameling gemaakt van onze favorieten.

Blijf je het toch een eng idee vinden, maar wil je wel graag jouw oren versieren? Wat dacht je van oormake-up? Ook een grote trend waarover je hier meer kunt lezen. Anyway, je bekijkt hieronder de door ons gemaakte oortattooselectie. Welke vind jij het leukst?

 

 

Beeld: Instagram @jnana.baking.co, @corinne.clapper, @katy.hayward, @mikelopeztattoo, @modernskin, @ssseoll_tattoo, @tattoobyok, @whiterabbitink
Deel dit artikel
Back to top