Fashion

Deze 7 inspirerende Instagram accounts zijn volledig gewijd aan Zara

De Amsterdamse Kalverstraat barst van de high street modeketens en hoewel Bershka, Mango, Topshop en Forever 21 erg hoog op onze lijst van favorieten staan, is er één die het altijd wint van de rest. Zara staat altijd voor ons klaar om affordable fashion eruit te laten zien als haute couture en onze favoriete items zijn dan ook vaak gekocht bij de Spaanse modeketen. 

Maar je hebt houden van en je hebt houden ván. Waar wij misschien net aan de helft van onze kledingkast vullen met items van Zara zijn er modemeisjes die hun hele garderobe bij de keten vandaan hebben. En bij sommigen gaat dit nóg een stapje verder en wordt de liefde geuit via een heus Instagram account dat volledig gewijd is aan Zara. 

De meisjes die de accounts beheren hebben in ieder geval een goed gevoel voor styling en reken maar op een hoofd vol inspiratie, nieuwe ideeën en een wishlist van hier tot aan Madrid. Lees verder voor de leukste Zara accounts om te volgen!

Zaraaddiction focust zich op de wat meer avontuurlijkere items die Zara verkoopt in plaats van de meest populaire kledingstukken. Weet je niet hoe je jouw extravagante blouse of fancy broek moet dragen? Zaraaddiction heeft het antwoord.

Thedevilswearzara heeft by far de meest creatieve naam en de twee Zara liefhebbers achter het account laten je elke week hun favoriete Zara items zien.

Zara.outfits zoekt voor jou alle hashtags door en repost de mooiste outfits die bestaan uit Zara, Zara en nog eens Zara (en soms een beetje Gucci). Op dit account zie je veel van de TRF collecties van Zara.

 

Een bericht gedeeld door ZARA Official (@zara) op

Niks mis met het volgen van het officiele zara account toch? Hier volg je alle nieuwe ontwerpen, collecties en campagnes.

Zara__lovers is dé plek voor inspiratie om jou simpele jeans een boost te geven.

 

Een bericht gedeeld door That Coat (@thatcoat) op

Als je dacht dat het bleef bij accounts compleet gewijd aan één merk, heb je het goed mis. Thatcoat is een account compleet gewijd aan één Zara jas. Thatcoat doorzoekt de krochten van Instagram en plaatst de mooiste kiekjes van modemeisjes die deze jas als hun lievelings beschouwen.

Zara.mania richt zich op de wat meer grown up kledingstukken van Zara en hierdoor ontstaat er een feed vol gestreepte blousen en blazers.

Beeld thumb: Zara

 

 

Deel dit artikel
Back to top