Fashion

Opnieuw komt Zara met een oplossing voor onze grootste winkelstruggle

Als er één winkelketen is waar we heen gaan voor onze budget designer looks, dan is het Zara wel. De winkel maakt van ons echte modemeisjes en na een bezoekje in het grote filiaal in Amsterdam komen we vaak met volle tassen thuis.

via GIPHY

Maar voor dat je jouw nieuwste items eindelijk mag aantrekken, moet je eerst nog door de hel op aarde: juist, de ellenlange rijen van de kassa's. Want er zijn weinig modemeisjes die geen aankopen doen bij de winkelketen en dat maakt dat het bij de kassa's vaak nog een half uur kan duren voordat je je kleding af mag rekenen. Bummer. 

via GIPHY

Maar wees niet langer gevreesd voor de lange rij, want na het oplossen van het online sizing probleem is nu het kassaprobleem aangepakt en Zara komt met de beste oplossing ever. In hun nieuwste filiaal in Spanje kunnen klanten gebruik maken van een self check-outservice en het kan ook niet meer lang duren voordat we deze in Nederland ook gaan zien. Dus, sluit je computer af en ga weer fysiek shoppen, want dat is toch eigenlijk veel leuker?

via GIPHY

Beeld: Zara.com

Deel dit artikel
Back to top