Fashion

Selena Gomez zet de schaar in haar lange lokken en het resultaat is prachtig

We kennen Selena Gomez allemaal met haar lange donkere manen perfect in model geföhnd. Maar de zangeres had duidelijk genoeg van haar verschijning en was toe aan een drastische verandering. Een bezoekje aan de kapper was precies what the doctor ordered en dus ging de schaar erin.

In maart werd Selena al gespot met een kortere coupe dan we van haar gewend zijn, maar nu rockt de actrice een bob op haar Instagram. Selena’s nieuwe kapsel is zo kort dat het net onder haar kaak reikt. Op de foto zien we de ster voor een muur in kiekjes die lijken op test shots van een nog onaangekondigd project.

In minder dan een uur had Selena al meer dan een miljoen likes op haar foto en inmiddels zit het aantal likes al over de drie miljoen! Enorm veel mensen zijn dus behoorlijk te spreken over het nieuwe kapsel van de ster. Selena Gomez staat nog steeds aan kop als de meest gevolgde persoon ter wereld. Met 118 miljoen volgers verslaat de voormalig Disney ster Beyoncé en Kim Kardashian. Een reden die er toe leidde dat ze eerder haar Instagram account verwijderde. De druk werd te groot en Selena voelde zich een verslaafde.

Bekijk Selena’s nieuwe korte coupe hieronder.

Deel dit artikel
Back to top