Fashion

Gucci doet de vrolijkste discodansjes in de nieuwe pre-fall campagne

De pre-fall campagne van modehuis Gucci is gelanceerd en de foto’s zijn een retro disco paradijs. Voor de campagne gebruikte Gucci alleen maar modellen met een donkere huidskleur die allemaal dansend op de foto zijn gezet door fotograaf Glen Luchford. De collectie en de campagneplaatjes zijn zoals we inmiddels wel van Gucci gewend zijn in één woord: Geweldig!

Gucci’s Creative Director Alessandro Michele kwam op het idee om alleen maar modellen met een donkere huidskleur te gebruiken door een exhibitie genaamd ‘Made You Look’. De tentoonstelling had als doel het laten zien van ‘’black masculinity and style’’. Ook een muziekbeweging uit 1960 met de naam ‘Northern Soul’ was een inspiratiebron voor de designer.  Eerder teasde Gucci haar pre-fall collectie al met een serie Instagram filmpjes. Daarin gaven donkere modellen antwoord op vragen als: “What does it mean to have a soul?” en “What’s your spirit animal?”. Ook lieten ze hun dans moves zien die zij voor deze campagne beelden duidelijk van pas kwamen. Bekijk de teasers hier.

De campagne zet een levendige scene in beeld waar gedanst en gelachen wordt én waar modellen poseren in de kleurrijke, vrolijke items uit de pre-fall collectie. De tassen en kleding komen volledig tot hun recht in de vibrant plaatjes en er wordt zelfs geposeerd met echte reptielen. Scroll verder voor de geweldige campagnefoto’s!

Deel dit artikel
Back to top