Fashion

Rihanna ontwerpt nu sieraden in samenwerking met Chopard

Rihanna is opnieuw aan het samenwerken met een merk, en deze keer is het Chopard! Dit juwelenmerk staat ook wel bekend om zijn populaire Swiss horloges. Riri en het merk hebben een totaal nieuwe collectie ontworpen, die 'Rihanna Loves Chopard' is genoemd. 

De zangeres werkte met creative director Caroline Scheufele om de hele lijn te creëren die “urban chic and classic glamour” samenvoegt, volgens Rihanna en Caroline. De collectie bevat verschillende minimalistische ringen, super kleurrijke oorbellen en gouden kettingen, en bestaat uit 9 items.

De collectie is wel prijzig, want er zit bijvoorbeeld een 18 karaats ketting in de collectie die wel bijna 4.000 dollar kost, en de prijzen lopen op tot wel meer dan 11.000 dollar… De 'Rihanna Loves Chopard' lijn zal gelauncht worden tijdens het Cannes Film Festival volgende maand, dit festival zal lopen van 17 tot en met 28 mei. Op dit moment zijn de juwelen beschikbaar voor pre-sale op chopard.com, maar wees snel! Als we WWD mogen geloven wordt elk sieraad maar 2000 keer gemaakt, en zal het dus al snel uitverkocht zijn.

Benieuwd wat er zoal in deze gloednieuwe collectie te vinden is? Bekijk hieronder de campagnefoto en beelden van de sieraden!

Deel dit artikel
Back to top