Fashion

Lady Gaga is super elegant in Tiffany & Co campagne

Eindelijk zijn ze er: alle campagnebeelden van Lady Gaga voor Tiffany & Co. In januari werd het nieuws bekend gemaakt dat de zangeres het gezicht zou worden voor het iconische sieradenmerk. Toen werd er heel teasend alleen maar een still uit de video gedeeld. Nu heeft Tiffany & Co eindelijke alle foto’s openbaar gemaakt, en ze zijn super classy. In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten van de exentrieke Gaga.

De 31-jarige popster staat hier model voor de allernieuwste collectie van het merk, genaamd HardWear. Lady Gaga channelde haar inner Audrey Hepburn, ruilde haar opvallende outfits in voor een classy, elegante look en poseerde voor de camera van fotograaf David Sims. Roodharige Vogue stilist Grace Coddington maakte Gaga’s outfit af met juwelen uit de nieuwe lijn, waaronder een armband van 18-karaats goud. Haar kleding is dan ook eenvoudig gehouden om de juwelen echt te laten knallen en eruit te laten springen. 

"I love Tiffany HardWear because it's different and elegant — but it's not what you would expect of elegance. That's like me I think — I'm a bit different," vertelde Lady Gaga over de samenwerking. "To me, Tiffany is definitive and iconic, yet continues to push and evolve with the times."

De campagne foto’s en de video zullen later deze lente overal te zien zijn, maar voor nu kunnen we alvast alle beelden zien en de video's van de behind-the-scenes bekijken op Youtube. Op 28 april zal Tiffany’s HardWear collectie beschikbaar zijn in winkels, en op 2 mei op de website, tiffany.com.

Deel dit artikel
Back to top