Fashion

Coach en Rodarte verrassen ons met stunning collectie

In Januari kwam Coach al met het grote nieuws samen te gaan werken met Rodarte, en nu is het eindelijk zo ver! Het nieuws luidde dat ze samen een collectie gingen lanceren die 15 items zoud bevatten, maar het zijn er een stuk meer geworden. 

Begin dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat we een collectie konden verwachten deze lente, en aangezien het nu lente is… It’s almost happening! En, spoiler alert: de tassen zijn nog mooier dan je had kunnen voorstellen. Een tijd lang werd er gecommuniceerd dat het om een collectie van 15 items zou gaan, maar het uiteindelijke aantal komt meer in de richting van 40! De collectie bevat naast tassen ook jurken, jasjes, accessoires en meer.

De twee merken hebben hun eigen stijl werk perfect gecombineerd: Coach’s liefde voor leer en Rodarte’s fantastische versieringen, waaronder vooral bloemetjes. Ook zijn er truien in de collectie te vinden met de bekende opdruk van Coach, namelijk de 70’s advertentie waarop “This Is A Coach Bag” is te lezen. 

We were looking through the archives with Stuart Vevers and we loved the vintage campaigns and bags from the 70s; they connected to our design spirit and unique perspective," vertelde de Rodarte designers in een interview. “When the Mulleavy sisters suggested that we take the vintage 1970’s Coach ads and print them on t-shirts, it really made me think about how all the different phases of a bag's life — from design to advertisement — form the design of that bag in the first place," voegden de Coach designers er nog aan toe. 

Helaas hangt er wel een enorm prijskaartje aan alle stukken uit de collectie. Natuurlijk zijn de merken zelf al niet voor iedereen even betaalbaar, maar de prijzen zijn hoger dan de gemiddelde Coach items. De prijzen van de tassen, bijvoorbeeld, beginnen vanaf 295 dollar en lopen wel op tot bijna 2.000 dollar! De collectie komt op 12 april online en zal vanaf 14 april in winkels verkrijgbaar zijn. Kijk snel hieronder voor een sneak peek van de collectie!

 

Een bericht gedeeld door JasmineB (@jasnacole) op

(Klik op de pijltjes om de rest te zien!)

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top