Fashion

Dit zijn de 5 Zara items die het goed gaan doen de komende tijd

Als er één winkel is die altijd perfect weet mee te gaan met de trends, dan is het Zara wel. Sommige items zijn zo populair dat de halve bevolking erin loopt, maar die zijn dan ook binnen de kortste keren weer uitverkocht. De liefde voor de keten is zo groot, dat er zelfs een Instagramaccount bestaat die geheel in het teken staat van outfits van Zara. 

Het kan daarom ook geen kwaad om de website van Zara eens goed onder de loep te nemen en te kijken welke items vast en zeker de aandacht gaan trekken. Wij hebben vijf items geselecteerd die het de komende tijd goed gaan doen, dus kijk snel!

1. Pastel pakken
Het pak is al een tijdje razend populair en nu liggen ze ook in prachtige pastelkleuren in de winkel. Zara heeft een paar hele mooie uitvoeringen en we hadden eigenlijk ook niet anders van ze verwacht.
Zara Double-Breasted Jasje
Zara Lange Blazer Zeegroen

Zara Double-Breasted Blazer Roze

2. Linnen jurken
Linnen jurkjes zijn een grote trend voor deze zomer en Zara kan dit natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Een must om in je kast te hebben en er is weer genoeg keuze. 
Zara Gestreepte Jurk Met Ceintuur

Zara Linnen Jurk Met Print

Zara Overhemdjurk Met Structuur

3. Artsy oorbellen
We zijn nog lang niet klaar met de grote oorbellen trend en Zara geeft ons weer flink wat inspiratie om op door te gaan. De oorbellen hebben geometrische vormen en maken je outfit helemaal af. Zara Oorbellen van Metaal en Hout

Zara Combi-Oorbellen

Zara Oorbellen Met Steentjes

4. Decoratieve knopen
Knopen hoeven niet alleen praktisch te zijn, te kunnen ook heel goed als decoratie dienen. Het geeft ons een beetje een vintage vibe en dat vinden we alles behalve vervelend.
Zara Rok Met Stippen en Knopen

Zara Top Met Plooien
Linnen Blouse Met Bijpassende Knopen

5. Lila
Pastelkleuren zijn een trend dit seizoen en lila heeft daarmee ook een heuse comeback gemaakt. Zara is de perfecte plek om te beginnen om deze verloren liefde weer op te pakken.
Zara Asymmetrisch Polo-overhemd


Zara Trui Met Kabels Opzij

Beeld thumb: Zara

Deel dit artikel
Back to top