Beauty

Urban Decay komt met het perfecte lip product

We hebben de populariteit van lipkits toch een beetje te denken aan het jongste Jenner-zusje. En of je nu vindt dat ze de nieuwe make-up queen is of gewoon maar een beroemdheid die zich beter alleen kan focussen op haar social media dan het runnen van een beautymerk, je kan niet ontkennen dat Kylie Jenner lip kits beroemd heeft gemaakt. Maar… Waarom duurde het zo lang voordat andere merken ook inzagen dat dit een geweldig idee was? 

Nu pas komen er namelijk ook andere, grote merken met lip kits, waaronder Urban Decay. Merken als MAC en Flirt Cosmetics gingen UD nog voor met het uitbrengen van een lippenstift en lipliner duo. Als je er nog niet zeker van was of je lip kits nou geweldig vindt of niet, er is nu geen weg meer terug. You will love this.

Want nu is er The Ultimate Pair. Een Vice lippenstift gecombineerd met een Glide-On Lip Pencil om… the ultimate pair te maken. Tot nu toe is het duo alleen verkrijgbaar in vier kleuren die vallen onder Urban Decay’s best verkochte kleuren. Toch is er keuze voor iedereen, ze zijn er namelijk in het rood, nude, een donkere pruimkleur en fuchsia. 

De formule van zowel de lippenstift als de lipliner beloven super comfortabel op je lippen te zijn. Daarnaast zijn ze long-lasting en geeft het een intens pigment. 

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top