Fashion

Lauren Conrad ontwierp de verlovingsringen van je dromen

Lauren Conrad kan het écht allemaal! Dat ze zwanger is, weerhoudt haar er niet van om gewoon door te gaan met het ontwerpen en op de markt brengen van nieuwe kleding en juwelen. Nog niet zo lang geleden hadden we het al over haar allernieuwste Dress Up Collection, nu gaan we er nog wat dieper op in. 

Niet alleen heeft The Hills ster Lauren Conrad al verschillende fashion lines gelanceerd, maar ze heeft ook al een hele reeks boeken geschreven. Met haar laatste collectie voor Kohl’s lanceerde ze niet alleen kleding voor speciale gelegenheden, maar ook tassen en sieraden, zoals ringen, oorbellen, kettingen en armbandjes. Wat er toch wel het meest uitspringt zijn de ringen, die er zo door zouden kunnen gaan als verlovingsringen. 

De prijzen van deze juwelen lopen natuurlijk wel iets meer op dan de prijzen van haar kledinglijn, maar dat is vanzelfsprekend aangezien het een superdeluxe sieradenlijn is. De kleuren variëren van rosé goud tot witgoud en de stenen zijn werkelijk oogverblindend. Benieuwd geworden? Kijk hieronder naar allerlei foto’s van de mooie ringen! 

LC Lauren Conrad 10k Rose Gold Morganite & 1/8 Carat T.W. Diamond Oval Halo Ring bij Kohl's

LC Lauren Conrad 10k Rose Gold Morganite Ring bij Kohl's

LC Lauren Conrad 10k White Gold Blue Topaz & 1/10 Carat T.W. Diamond Ring bij Kohl's

LC Lauren Conrad 10k White Gold Green Quartz Ring bij Kohl's

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top