Winnen

WIN! Een kissproof glimlach dankzij het Valentijnspakket van Oral-B

Een onverzorgd gebit, een vieze adem of tanden "zo geel als een kanarievacht". Het zijn één van de grootste afknappers voor mannen en vrouwen tijdens een date. Wil je een onvergetelijke indruk achterlaten en de liefde van je leven veroveren met een glimlach die kissproof is? Oral-B heeft het Valentijnspakket voor je!

Het is algemeen bekend dat de grootste afknappers tijdens een eerste date veelal met de mond te maken hebben. Een goed verzorgd gebit is dan ook superbelangrijk. Niet alleen stralend witte tanden, maar ook een zelfverzekerde glimlach die reikt van oor tot oor speelt een rol tijdens een afspraakje. Wist je trouwens dat zelfs de kans op meer geld verdienen in de handen van je stralende glimlach ligt? Uit onderzoek bleek namelijk dat een mooie lach je direct meer succes oplevert. Succes bij mannen en op de werkvloer!

Wij mogen nu drie goedgevulde Valentijnspakketten weggeven die je helpen in de liefde én in het leven. Met de Oral-B GENIUS poets je de tanden volgens tandartsadvies veel makkelijker. De slimme elektrische tandenborstel voelt en herkent gedeeltes van de mond via sensoren in de tandenborstel. En dit alles in combinatie met je smartphone. De roterende en pulserende technologie zorgt ervoor dat de tanden tand voor tand schoon worden gemaakt. Beschadigd tandvlees is verleden tijd dankzij de poetsdruksensor die direct aangeeft wanneer je teveel druk geeft tijdens het poetsen. Een super makkelijke en effectieve manier dus om direct aan je kissproof glimlach te werken!

Maar, met alleen poetsen ben je er natuurlijk nog niet en daarom zitten ook de Oral-B’s verbeterde 3D White Luxe producten in het Valentijnspakket. De tandpasta en de versneller gebruik je na elkaar. In combinatie met de Oral-B GENIUS kun je thuis die betoverende stralende witte glimlach bereiken zonder een bezoekje aan de tandarts en zonder een bleekbehandeling. Dankzij deze Oral-B 3D White Luxe producten kun je met een gerust hart genieten van een glaasje rode wijn tijdens je date, want die tanden blijven wit en je glimlach stralend!

Kun jij wel een boost gebruiken tijdens een date en wil jij deze kissproof glimlach winnen? Klik dan op de onderstaande mee-doe button! Succes dames!

Meer weten over de Oral-B GENIUS en de Oral-B 3D White Luxe producten? Klik dan hier!

Beeld: iStock

Deel dit artikel
Back to top