Beauty

Dit zijn de beauty tricks die Jessica Alba elke dag gebruikt

Niet alleen de prachtige, lange lokken van Jessica Alba zien er altijd goed uit. Ook haar make-up zit elke keer weer on fleek. Stiekem zijn wij wel een beetje jaloers op de goede looks van de actrice. 

Gelukkig voor ons heeft Jessica een paar van haar schoonheidsgeheimen gedeeld. Ze gebruikt een paar ontzettend simpele beauty tricks die iedereen wel kan toepassen.

Gebruik tape voor je wenkbrauwen
Wanneer Jessica haar wenkbrauwen bijtekent, plakt ze altijd kleine stukjes tape rondom haar wenkbrauwen om zo de gewenste vorm te krijgen. De tape zorgt ervoor dat je wenkbrauwen er strak uitzien en wanneer je per ongeluk met je poeder uitschiet zul je dit niet meer zien wanneer je de tape weghaalt.

Meng je foundation met olie
Een druppeltje gezichtsolie in je foundation zou volgens de actrice ervoor zorgen dat je foundation een betere dekking heeft. Daarnaast is het toepassen van deze trick ideaal voor een droog gezicht, want de olie voedt de huid ook meteen.

Lipstick is niet alleen voor de lippen
Als je een keer alleen een lipstick bij je hebt of gewoon wilt dat je lipkleur en blush matchen, kun je gewoon een beetje lipstick op de wangen aanbrengen. Blend het vervolgens zachtjes uit met je vingers of een fluffy kwast en je hebt een natuurlijke tint op je cheeks

Gebruik een nude eyeliner op verschillende manieren
Een nude eyeliner hoef je volgens de 35-jarige echt niet alleen voor je ogen gebruiken. Zo zou je de liner ook kunnen gebruiken om te highlighten en je lippen te omlijnen. Kies hierbij wel voor een echte nude tint zonder glitters.

 

Late night work session w @iamwill #buttonedup @iamplusofficial

Een foto die is geplaatst door Jessica Alba (@jessicaalba) op

Beeld Thumb: I Stock

Deel dit artikel
Back to top