Fashion

Trend: brillen

Brillen een trend? Ja, je leest het goed. Brillen mogen anno 2016 zeker gezien worden. Nu Ace & Tate en Polette Eyewear zich in Nederland hebben gevestigd, kunnen we ook niet anders dan blij zijn met deze trend. Geen slechte ogen? Geen ramp, wees blij met je goede zicht en scoor gewoon een bril met glazen zonder sterkte.

Vroeger schaamde de slechtzienden onder ons zich nog een beetje, een bril, dat was toch helemaal niet hip? Think again! In de afgelopen paar jaar kon je zien dat de brillen steeds hotter werden, niet alleen bij onze vertrouwde opticiens werden de monturen steeds mooier, ook kwamen er een paar héle fijne brillenwinkels bij in ons kleine landje. We hebben het dan over Ace & Tate en Polette Eyewear. Deze brillen zijn niet alleen hartstikke leuk maar ook nog eens heel betaalbaar.

Omdat wij zelf zo'n fan zijn geworden van een bril op de neus, hebben wij de leukste voor je uitgezocht. Be aware: you want one!

1 De Morris - Champagne van Ace & Tate

Een prachtige bril die bij iedere outfit tot zijn recht komt. Je scoort hem al voor €98,-

2 Magica Dalmatien van Polette Eyewear

We all love stippen. Bovendien is een bril die de naam heeft van een hond nooit mis. De bril is er al vanaf €30,- op sterkte.

3 Begonia Écaille van Polette Eyewear

Uhm... Goud en panter, dat zegt al genoeg toch? De bril kun je al scoren vanaf €25,- HOT DAMN!

4 Saul - Gunmental Transparent van Ace & Tate

Deze simpele zwarte bril is er al vanaf €98,-

5 Candy van Polette Eyewear

Roze is helemaal hip en happening, hiermee maak je zeker de blits. Vanaf €27,-

6 Aquaelle Beige van Polette Eyewear

Wist je dat er ook houten brillen bestaan? Vanaf €45,-

Deel dit artikel
Back to top