Fashion

Zijn Taylor Swift en Calvin Harris uit elkaar?!

Weer een break up tussen Hollywoodse celebs. Sinds gister hebben Calvin Harris en Taylor Swift hun relatie beïndigd na 15 maanden. Ze zijn niet uit elkaar gegaan met ruzie, maar het werkte gewoon niet meer. Het koppel was een groot favoriet onder de fans. Samen over de rode loper en naar elkaars shows komen kijken is natuurlijk ook super cute, ze zullen het voortaan zonder elkaar moeten doen.

Taylor heeft al een hele lijst van exen opgebouwd sinds het begin van haar carriére. Het begon allemaal in 2008 met Joe Jonas. Daarna in 2009 ging het snel voor de zangeres. In één jaar heeft ze vier relaties gehad met onder andere Taylor Lautner en John Mayer. Ook heeft ze een relatie gehad met sexy Harry Styles, daar zijn we wel allemaal heel jaloers op. Ze kan nu Calvin Harris aan dit lijstje toevoegen. Misschien moet ze overstappen naar minder bekende celebs, want 10 break-ups in acht jaar is ook niet zomaar iets.

Taylor Swift en Adam Wiles kunnen de hele wereld aan. Jammer dat ze vanaf nu zonder elkaar de wereld moeten veroveren. Jammer genoeg hoeven we geen album te verwachten waarin Taylor Swift 15 nummers vol zingt over haar love voor Calvin. Hij liet haar heel slim een overeenkomst tekenen waar in stond dat TayTay hem niet als inspiratie mocht gebruiken. Too bad..!

 

❤️

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

 

Taylor Swift + Adam Wiles

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

Taylor Swift en Adam Richard Wiles kunnen de hele wereld aan. Jammer dat ze vanaf nu alleen de wereld moeten veroveren.

Deel dit artikel
Back to top