Trendalert × Christine le Duc

Met deze seksspeeltjes kan jij jezelf en jouw lover verwennen

Met deze seksspeeltjes kan jij jezelf en jouw lover verwennen

Het gebruik van seks toys is voor sommige mensen nog een onbekend gebied maar toch blijkt het dat er een hoop mensen zijn die er wel graag mee aan de slag gaan. Het kan je eigen seksleven óf het seksleven van jou en je partner een flinke boost geven.

Zo’n speeltje kan worden gezien als een extraatje en als je de juiste hebt gevonden, staat deze gegarandeerd voor nog meer genot tussen de lakens. Dat het gebruiken van een seksspeeltje echt meer normaal is dan jij misschien in eerste instantie denkt, blijkt wel uit de cijfers!

Cijfers

Uit een onderzoek van Ashley Madison’s Global Seks Survey, waar wereldwijd 75.000 mannen en vrouwen aan meededen, blijkt dat er ongeveer 75,9% van de vrouwen een seksspeeltje in huis heeft. In vergelijking met vrouwen is het percentage van de mannen een stuk minder, namelijk 13,7%. Onder de Nederlandse vrouwen maakt 85% gebruik van een speeltje. Daarmee belanden wij in de wereldwijde top vijf.

Goed voor je relatie

Heb jij het gevoel dat jij en je partner in een sleur raken? En heb je behoefte aan meer intimiteit met jouw lover? Neem dan eens de overweging om een beetje extra hulp uit de sekswinkel aan te schaffen. Probeer voordat je een seksspeeltje aanschaft, wel eerst uit te vogelen wat zowel jij als je partner fijn vinden. Natuurlijk weet je dat niet in één keer maar ga op ontdekkingstocht! Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur dus het is zaak om uit te vinden waar elkaars wensen en behoeftes liggen.

De fijnste  

Een speciaal ontworpen speeltje voor de vrouw, is de Womanizer. Dit is een vibrator of stimulator met luchtdruk. Deze is niet te vergelijken met een gewone vibrator. Een vibrator geeft namelijk trillingen, terwijl de Womanizer pulsaties met luchtdruk geeft. Een zusje van de Womanizer is de Satisfyer. Beide vibrators zijn ontworpen om de clitoris te stimuleren, daarom worden ze ook wel clitoris stimulatoren genoemd. Dit is fijn voor de vrouw, want het is algemeen bekend dat vrouwen alleen een orgasme kunnen krijgen door middel van stimulatie van de clitoris. Er bestaan ook diverse Koppel toys. Aan het woord hoor je het al, die zijn natuurlijk voor jou én je partner! Heb jij behoefte aan meer spanning en sensatie in de slaapkamer? Kies er dan voor zo één!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top