Beauty

Dit is waaraan wij celebs herkennen en waardoor wij ze niet vergeten

Celebs hebben altijd iets kenmerkends aan zichzelf. Je kijkt tegen ze op, omdat zij alles voor elkaar hebben. Luxe huizen, de knapste vriendjes en ze vliegen de hele wereld over. Ze hebben een bepaalde stijl waar wij jaloers op zijn. Al zouden ze net uit bed komen, je zou ze nog steeds herkennen. Hoe komt het nou dat deze beroemdheden zo goed herkend worden?

De haren. Wij schrokken er ook van. Celebs kleuren hun haar in een speciale kleur om zich te onderscheiden van de andere. Zo vallen zij meer op en vallen de andere in het niets. Katy Perry met haar pik zwarte haar, Lady Gaga met haar porno blonde lokken en ook de rode manen Emma Stone zijn niet door moeder natuur gegeven.

Als je aan Lady Gaga denkt denk je aan het blonde kapsel, waarmee ze staat te zwaaien in haar clips. Het is gek om te zien dat je een Katy Perry zonder make up meteen zou herkennen, maar als ze haar haar zou blonderen zou je zo langs haar heen lopen. De haarkleur van deze celebs is ook nog eens niet eens hun eigen haar kleur.

We kenmerken celebs dus aan hun haarkleur, is dat niet absurd?

Deel dit artikel
Back to top