Winnen

WIN: 3x3 In Love With Health & Zeemansboter Pindakaas

We love Pinkdakaas! Het was vroeger al ons favoriete broodbeleg en na al die jaren kunnen we er nog steeds geen genoeg van krijgen. Het liefst lepelen we de hele dag door in de Pinkdakaaspot. Gelukkig zijn er oneindig veel manieren om van het smeuïge goedje te genieten. En wij niet alleen, want jij kan dit super leuke pakket winnen!

Pindakaas wordt vaak gezien als vetrijk en daarom slecht voor de lijn. Niets is minder waar, want deze notenpasta is rijk aan vitaminen, eiwitten en gezonde vetzuren. Onderzoek heeft zelfs uitgewezen dat als je pindakaas eet je uiteindelijk minder calorieën eet. Pindakaas onderdrukt je hongergevoel en helpt je zelfs met de opbouw van spieren. 

Op de redactie grijpen wij dan ook dagelijks naar de pot pindakaas. Want wij genieten graag van alle lekkere dingetjes en eten het liefst de hele dag door. Maar we willen nog wel in onze favoriete spijkerbroek passen. Gelukkig heeft Lisa Cuijk van In Love With Health heeft een heel fijn kookboek samengesteld met heerlijke, gemakkelijke recepten die ook nog eens gezond zijn.

Ooit was er een tijd dat Lisa zelf ook iedere avond languit op de bank lag met een zak chips. "Ik at niet gezond, ik zat niet lekker in mijn vel en had totaal geen energie om te sporten." Ze besloot het roer volledig om te gooien en sindsdien voelt ze zich fitter en slanker dan ooit. Met haar platform wil ze vrouwen helpen en coachen om een gezonder, fitter en slanker lichaam te krijgen, maar dan wel een beetje op een leuke en gezellige manier. 

Nu horen we je denken, ja daahaag ik ga echt niet leven op een dieet van bleekselderij en rijstwafels, maar wees maar niet bang. In het receptenboek van In Love With Health, vind je dus alleen maar lekkere dingen zoals Brownie fudge balletjes, heerlijke avocado smoothies en bananenhapjes met pindakaas.

Bananenhapjes
 
Ingrediënten 
1 ei
1 eiwit
1 kleine banaan
1 eetlepel amandelmeel
1 theelepel pindakaas 
 
Zo maak je het
Meng in een kom het eitje met het eiwit en het amandelmeel. Verwarm wat in olie in een pan en bak het ei hier om en om goudbruin in. Besmeer de wrap met pindakaas en leg er het banaantje in. Rol op en snijd in stukjes. Om je vingers bij af te likken.
 
Extra: Om de bananenhapjes nog lekkerder te maken gebruik je de unieke Zeemansboter pindakaas met stukjes rozijn. 
 
WIN
Loopt het water je al in de mond? Dan hebben we goed nieuws voor je, want we mogen twee mensen blij maken met een exemplaar. Ook kun je gelijk aan de slag met onderstaand recept, want we geven daarbij ook nog eens 2x3 potten Bio Zeemansboter weg. Win-win! Deze unieke natuurlijke pindakaas’jes met nootjes, stukjes rozijn of stukjes chilipeper zijn een musthave voor alle pindakaasliefhebbers. Winnen? Druk dan op de onderstaande meedoenbutton. 
 
Wil je goed beginnen en net zo gezond en lekker eten als de auteur van In Love With Health? Lisa van Cuijk heeft deze maand haar eigen special edition van Healthbox en dat betekent: maar liefst 9 producten t.w.v. 70 euro. De Healthbox kan je nu hier aanschaffen voor €24,95 inclusief verzendkosten.
Deel dit artikel
Back to top