Fashion

De 6 beste youtube work-out accounts

Wij stappen 's ochtends allemaal wel ons bed uit met de gedachte om ons morgen toch écht eens een keer in te schrijven voor de sportschool. Maar, het vervelende aan een sportschool is: het kost geld, je moet ernaartoe - huge drempel -, je zit er vaak meteen een jaar aan vast en op de tijden dat je ernaartoe kan is het mega druk. Een goed alternatief voor de sportschool is thuis sporten. En dan bedoelen we thuis sporten met heerlijke lessen via youtube. Wij hebben de 6 beste Youtube work-out accounts voor jou verzameld!

Ja, thuis sporten kan iedereen, alleen kunnen we niet een killer les voor onszelf maken. Anders waren we natuurlijk allemaal wel een sportinstructrice geworden. Daar is het fijne Youtube, het helpt je niet alleen uit de brand als je weer eens een ander kapsel wilt, hello hair tutorials, maar ook voor sportsessies heeft het geweldige accounts! Youtube, you're absolutely amazing.

1# BeFit
BeFit is een account van Lionsgate met een breed scala aan toptrainers. Ze plaatsen elke werkdag een nieuwe work-out op hoge kwaliteit. Ook hebben ze challenges zoals de 90 day- en 30 day work-out waarin je binnen die dagen heerlijk strak kunt worden. Het account heeft een groot arrangement aan video's dat voor veel verschillende sessies geschikt is. Wil je bijvoorbeeld vet verbanden of in spiermassa aankomen? Ja, bij BeFit kan het allemaal!

2# Fitnessblender
Een leuk duo die fijn kan uitleggen hoe de work-out in zijn werk gaat. Pluspunt is dus dat het makkelijk te volgen is, yes! Ze posten elke week een nieuwe work-out en hebben op het moment meer dan 300 verschillende oefeningen beschikbaar. Ja, daar kunnen we wel mee vooruit. Fitnessblender is perfect als je net komt kijken bij de online sportwereld. Wij krijgen stiekem al zin om te sporten.


Bron: Instagram @fitnessblender

3# Amanda Russell
Een chick op wie wij qua lichaam graag willen lijken, en we nemen dan ook veel van haar aan. Er staan niet alleen work-outs op haar channel ook geeft ze verschillende motivatie tips, laat ze weten welke sportkleding het fijnste is en heeft ze ook nog eens super snelle work-outs voor als je niet heel veel tijd hebt. We likey!

4# Victoria's Secret
Uh... wie wilt nou niet het lichaam van een Victoria's Secret Angel? En ja, zij moeten daar zeker hard voor werken. De trainingen die zij maanden lang doen voor dé show worden gedeeld op hun eigen officiële account, met ook nog eens de enige echte angels. Wij zijn zeker fan!

5# Tone It Up
Twee super hotte meiden die sporten er mooi en easy uit laten zien. Dan moeten wij het ook uit proberen toch? Om je niet alleen te vervelen met work-outs laten de meiden ook grappige behind-the-scenes zien. Daar zijn wij blij mee want dan kun je toch wel zien dat het doodnormale meiden zijn die soms ook wel een beetje moeite hebben met de training.


Bron: Instagram @toneitup

6# Optima Vita
Whoehoe, een gratis sportchannel van eigen bodem. Wat betekent dat? Het is nog makkelijker te volgen want het is gewoon in het Nederlands! Deze prachtige dame laat niet alleen trainingen zien, die ze overigens heeft voor beginners, gemiddeld en gevorderden, maar ook smakelijke recepten en tips om af te vallen!

Welk Youtube sport account ga jij zeker volgen?

 

Deel dit artikel
Back to top