Fashion

Hier koop je te gekke sportkleding voor een heel budget prijsje

Terwijl we dit artikel schrijven hebben we net een halve reep chocolade naar binnen gewerkt, maar het bikini seizoen ligt op de loer en dus slepen we onszelf drie regelmatig naar de sportschool voor lunges, squats of HITT trainingen. Genieten zit hem in de kleine dingen, in chocolade en ook in mooie betaalbare sportkleding. Hoe leuk die sportsetjes van bekende merken ook zijn, liever geven wij ons geld uit aan kleding die niet alleen bedoeld is om in te zweten.

Kortom, betaalbare sportkleding van hoge kwaliteit is wat we nodig hebben om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Waar wij ons te gekke setje vandaan hebben? Bij Lidl! Hier ligt de komende twee weken een sportkleding lijn met Crivit en Crivit Pro in de schappen.  Deze tops, leggings en beha’s zijn speciaal ontwikkeld voor de fanatieke sporter, maar ook voor yoga-girls zoals wij is de kleding helemaal geschikt.

De die-hard sportieveling krijgt met de items uit de Crivit lijn van Lidl extra ondersteuning en comfort. Daarbij komt dat de broek lekker hoog is waardoor deze prima op zijn plek blijft zitten bij squats of oefeningen als jumping jacks. Ga je voor de backbend of warrior pose dan buigt het stofje lekker met je lichaam mee en voelt het materiaal zacht en prettig aan op je huid. De kledingstukken gaan niet irriteren, dus kun je een stevige Vinyasa sessie heerlijk zen je yoga klasje verlaten.

Het materiaal is voorzien van NILIT Breeze, kenmerkend daaraan is dat de vezel een merkbaar verkoelend effect heeft en ook nog eens heel ademend werkt. Je kunt met deze setjes dus heel goed buiten sporten én helemaal top dankzij de reflecterende details kun je ook nog lekker hardlopen terwijl het schemert.

Damessportshirt - € 4,99
Damessporttop - € 3,99
Damessportbroek - € 6,99

Shop de sportmode hier bij Lidl.

Deel dit artikel
Back to top