Beauty

Dit is waar beauty bloggers nu condooms voor gebruiken

We zijn natuurlijk altijd blij met wat nieuwe beauty hacks, maar soms loopt het een beetje uit de hand… Als het om make-up gaat is de nieuwste trend nogal, uhm, vreemd. Make-up goeroes doen namelijk een condoom om hun beauty blenders! Of het werkt? Die vraag laten we deze keer liever over aan de bloggers zelf. 

Sinds de dag dat de beauty blender op de markt kwam kunnen we niet meer zonder, en sinds kort komt de ene na de andere hack hiervoor langs op het internet. Dat de make-up sponsjes in condooms worden gestopt moesten wij natuurlijk wel zien om het te geloven. 

Nog kort geleden zagen we eerst de Silisponge, een siliconen sponsje die eruit ziet als een push-up pad voor in je beha. Niet iedereen vond dit even goed werken, dus werd de Evie Sponge geïntroduceerd. Ook siliconen, maar dan in de vorm van een echte beauty blender! Omdat de originele blender een echt sponsje is neemt het een deel van je foundation op, en bij siliconen blenders gebeurt dit niet. Dit betekend dat je minder van je product hoeft te gebruiken en een beter resultaat krijgt. 

Sinds een paar dagen geleden bedenken make-up addicts hier dus een andere manier voor, en dat werd de condoom. Wij weten niet zo goed wat we ervan moeten vinden, maar het schijnt beter dan ooit te werken. Hoe dit gebruikt moet worden? Make-up artiest Laila Tahri probeerde het uit. Haal de condoom uit de verpakking, was alle glijmiddel er goed af, doe je sponsje erin en blend away.  

Bekijk de video hieronder als je benieuwd bent.  

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top