Beauty

Kom naar het I Love Beauty event: het leukste uitje voor jou en je vriendinnen!

Heb jij dit weekend nog niets te doen? Nu wel! I Love Beauty is hét mooiste dagje uit in een wereld vol beauty! Op 12 en 13 december kun je in de Jaarbeurs in Utrecht als bezoeker heerlijk shoppen en profiteren van de vele kortingen bij een gevarieerd aanbod van stands van uit een lopende bedrijven en bekende merken uit de beautywereld.
 
Bij de verschillende stands krijg je de nodige beauty adviezen, onderga je een heerlijke behandeling of laat je jouw nagels verzorgen. De bekende beautyblogster Serena Verbon en de ambassadrice van de Nederlandse visagie Xelly Cabeau van Kasbergen zijn ook aanwezig met een stand, waarin zij allebei hun nieuwste beautyboek presenteren. 
 
In de Main Area zijn er op het hoofdpodium verschillende demonstraties en lezingen van onder ander Leco van Zadelhoff, Mari van de Ven, Miss Lipgloss en Annic van Wonderen. Zelf kan je ook aan de slag en deelnemen aan één van de vele en verschillende workshops over beauty. Je kunt bijvoorbeeld zelf verse huidverzorging van Lush maken of leren hoe jij perfect kunt stroben!
 
I Love Beauty is dus het mooiste dagje uit met je vriendinnen, zus, moeder, wie dan ook! Koop nu jouw ticket en krijg een GRATIS Dagje Wellness cadeau (t.w.v. € 32,50) bij Elysium of de Zwauwhoeve!
 
Een ticket voor dit perfecte weekenduitje kost slechts €17,50! Kijk voor meer info en tickets op www.ilovebeautyevent.nl!
Deel dit artikel
Back to top