Beauty

Playboy heeft voor het eerst een transgender Playmate en ze is beeldschoon

Stukje bij beetje wordt de wereld vooruitstrevender als het op seksualiteit aankomt. Toch zijn er nog heel veel dingen die moeten veranderen en de Amerikaanse Playboy heeft daar nu een klein beetje bij geholpen.

Voor het eerst is er voor het magazine een transgender Playmate gekozen. Het Franse model Ines Rau werd als man geboren maar besloot op haar 16e dat ze liever door het leven gaat als een vrouw. Mei 2014 poseerde de beauty (die ook al model was voor Balmain, Nicole Miller en Vogue Italia) voor het eerst voor kiekjes in het blad maar nu heeft ze de eer om playmate te zijn. 

When I was doing this shoot, I was thinking of all those hard days in my childhood. And now everything happening gives me so much joy and happiness. I thought, am I really going to be a Playmate—me? It’s the most beautiful compliment I’ve ever received. It’s like getting a giant bouquet of roses", aldus Ines tegen het blad. 

Cooper Hefner, de zoon van de overleden Hugh Hefner, is op dit moment de hoofdredacteur van de Amerikaanse Playboy en schreef over zijn keuze voor Rau op Twitter: "We should collectively be fighting for a more open world, not one that promotes hatred and a lack of acceptance.

Bekijk beelden van de shoot voor het blad en andere foto's van Ines hieronder!

 

COMING SOON INES RAU X PLAYBOY USA STAY TUNED

Een bericht gedeeld door INES RAU (@supa_ines) op

 

COMING SOON INES RAU X PLAYBOY USA STAY TUNED

Een bericht gedeeld door INES RAU (@supa_ines) op

 

DISNEY PRINCESS REALNESS. COME PLAY IN THE JUNGLE WITH ME

Een bericht gedeeld door INES RAU (@supa_ines) op

Beeld: Playboy

Deel dit artikel
Back to top