Winnen

Braun Carestyle 5: je nieuwe superheldin + winactie!

Het is ieder meisje wel bekend. Wil je voor dat ene feestje je lievelingsblouse aan, zit ‘ie vol met kreukels. Vanaf nu hoef je niet meer de hulp van je moeder in te schakelen: Braun is je nieuwe superheldin. Het merk komt namelijk met dé oplossing: de Braun CareStyle 5  stoomgenerator. Je kunt zelfs kans maken om hem zelf uit te proberen samen met Fred van Leer door mee te doen met onze winactie! 

De Braun CareStyle 5 overtreft alle verwachtingen op het gebied van een stoomgenerator. Je hebt om te beginnen geen last van honderden knopjes waarvan je geen idee hebt waar ze voor zijn: de Braun CareStyle 5 heeft een beperkt aantal knoppen en bediening waar weinig uitleg voor nodig is. De stoomgenerator is voorzien van iCare technologie. Dit wil zeggen dat er één temperatuurinstelling is voor alle stoffen. Super handig!

Ook is de CareStyle 5 hartstikke energiebesparend: na 10 minuten schakelt 'ie automatisch uit wanneer er geen stoomknop wordt gebruikt. Ook kun je gebruik maken van de Eco-stand: hierdoor wordt het energiegebruik beperkt wanneer er minder stoom gevraagd wordt. De stoomgenerator heeft een afgeronde 3D strijkzool. Dit voorkomt dat je blijft hangen achter zakken, knopen of ritsen en maakt het zelfs mogelijk om achteruit te strijken! Door de krachtige stroom strijk je twee keer zo snel en gaan de kreukels er sneller uit. Zo houd je dus extra tijd over voor bijvoorbeeld je make-up!

WIN

Wil jij een echte Iron Queen worden? Dit kan! Ga naar www.strijkenmetfred.nl, doe mee met de prijsvraag en win een strijkworkshop gegeven door the one and only Fred van Leer. Hoe leuk is dat? Op deze website vind je ook allerlei leuke weetjes over strijken. Na deze gezellige middag op 16 oktober ga je naar huis met een goodiebag (we mogen alvast verklappen dat hier de Braun CareStyle 5 in zit!) Zo kan je thuis ook je favoriete items snel en gemakkelijk kreukelvrij maken.


Deel dit artikel
Back to top