Fashion

YES! Fashionscene x Ink District Amsterdam: kom jij naar onze Tattoo Party?

HIER WIL JE BIJ ZIJN!! Op donderdag 27 augustus aanstaande organiseren wij in de beste tattooshop van Nederland, Ink District Amsterdam, een tattoo party. En dat is inderdaad net zo leuk als het klinkt: hapjes, drankjes, muziek, live tatoeëren en Urban Decay zal de hele avond aanwezig zijn om de mooiste najaars make-up looks bij de aanwezige meiden aan te brengen. 

Onze vrienden van Ink District Amsterdam zullen deze avond 20 lezeressen van Fashionscene ter plekke tatoeëren, maar ook als je (nog) geen tattoo wilt zetten ben je van harte welkom! Vorige week waren wij al bij de opening van de shop in de Barndesteeg op de Wallen en het was een super gezellig feestje! En volgende week gaan we dat nog eens dunnetjes overdoen ;)

Wie Wat Waar? 

Op donderdag 27 augustus ben je van harte welkom bij Ink District Amsterdam in de Barndesteeg 5 voor een drankje en een dansje! 
Tussen 17.00 en 22.00 zullen wij daar live tatoeëren en verzorgt niemand minder dan Urban Decay de make-up van de vrouwelijke gasten. En natuurlijk ga je deze avond niet met lege handen naar huis! Want we love goodiebags!! Aanmelden is simpel: stuur een mail naar Tess@fashionscene.nl en dan krijg je uiterlijk volgende week een bevestiging van ons.

Wil jij een tattoo laten zetten deze avond? 
Een tattoo party zou geen tattoo party zijn als er niet ook wordt getatoeerd! Op deze speciale avond kun je een kleine tattoo laten zetten voor slechts € 25,-. LET OP! Er zijn hiervoor maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en we werken met een vol=vol lijstje. Om je te inspireren hebben we hieronder een aantal voorbeelden van tattoos die je op deze avond kunt laten zetten. Natuurlijk mag je ook met een eigen ontwerp komen! Hierover zullen we nog met iedereen afzonderlijk schakelen. Stuur ook voor deze aanmelding een mailtje naar Tess@fashionscene.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

NOOT VAN DE REDACTIE: We kunnen geen aanmeldingen voor tattoos meer aannemen! Maar stuur alsnog een mailtje om je aan te melden voor de party!Foto's: Amel Herzi 

Wij hebben er zin in! Tot volgende week?

Deel dit artikel
Back to top