Winnen

WIN: Pandora armband + charm uit de Essence collectie t.w.v. €90,-

Sieraden zijn de perfecte accessoire om je outfit mee af te maken. Wij zijn dan ook dol op een ring als eyecatcher, subtiele ketting om onze hals, het liefste een rits aan oorbellen in onze oren en een mooie armband om de pols. Ons enthousiasme voor sieraden delen we graag met jullie, daarom is deze winactie extra leuk! 

Over de Essence collectie van sieradenmerk Pandora heb je al heel wat kunnen lezen op onze site. Onder andere hoofdredactrice Tess en onze moeders zijn groot fan! Geen wonder, want de collectie is heel zorgvuldig samengesteld. Er is uitvoerig onderzoek gehouden onder duizenden vrouwen van over de hele wereld met de vraag: Wat beweegt haar echt? Waar is zij mee bezig? Wat zijn de waarden die voor haar symbool staan of van waaruit ze (meer) zou willen leven? Allemaal vragen waaruit Pandora de meest voorkomende waarden heeft geselecteerd en heeft samengevoegd in de Pandora Essence Collection. Elke charm staat symbool voor een bepaalde waarde, die in de charm gegraveerd is.

WIN

Enthousiast geworden over dit unieke concept? Mooi! Wij mogen namelijk een armband en charm naar keuze weggeven aan jou! Wil jij meedoen aan deze leuke winactie? Like dan even onze Facebook pagina en die van Pandora en laat ons weten welke van onderstaande bedels jij graag als eerste aan je Pandora armband hangt en waarom! Vergeet ook niet je gegevens achter te laten. Succes!


Deel dit artikel
Back to top