Winnen

WIN! Een zelfontworpen telefoonhoesje van EGOsketch

Zin om je Valentijn te verrassen met een zelfontwerpen telefoonhoesje? Dan is dit je kans. In samenwerking met EGOsketch mag Fashionscene 3 felbegeerde telefoonhoesjes verloten. 

Een eyecatcher van een telefoonhoes is nooit weg, alleen is het vinden van een oogstrelende cover voor je telefoon nog best een opgave. Wil jij je Valentijn verrassen met een leuke opdruk van jullie samen op een telefoonhoes? Dan hoef je gelukkig niet lang te zoeken naar een prachtig exemplaar! 

Met EGOsketch kun je heel makkelijk zelf een hoes ontwerpen voor je telefoon of iPad. Je hoeft niet bang te zijn dat het model dat jij nodig hebt niet in het assortiment zit, want de webshop is in het bezit van 100 verschillende soorten iPad- en telefoonhoezen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een softcase, hardcase of transparante hoes. Ook bestaan er de Wallet cases waardoor je makkelijk kleingeld en pasjes mee kunt nemen. Wij gingen je voor en lieten een mooi extra stevig tough case hoesje maken van een foto van onze allerliefste poezen, Billie Rose en Teddy Joe!


Hoe werkt het?
Wil jij net als wij ook zelf een telefoonhoesje maken? Ga naar www.egosketch.nl kies je hoesje en upload vervolgens je favoriete foto die je op de case gedrukt wil hebben. Bestel je je zelfontworpen case op werkdagen voor 16:00u? Dan ligt-ie de volgende dag al in de brievenbus. Daarnaast hoef je hiervoor geen verzendkosten te betalen.

Winnen
Wil jij kans maken op deze prijs? Klik dan onder de foto op de like, share en win button. Succes! 

Natuurlijk heeft EGOsketch ook een heleboel andere telefoonhoesjes in hun assortiment. Handig voor als je even geen inspiratie hebt. Meer zien van de collectie van EGOsketch? Klik hier!

 

Deel dit artikel
Back to top