Winnen

HELP Fashionscene + WIN een Beautybox!

Video’s, vlogs, blogs, artikelen, podcasts, GIF’jes, noem het maar op. Allemaal vormen van content die je tegenwoordig overal op het internet kunt vinden. Het medialandschap verandert en mensen veranderen daardoor mee, Fashionscene verandert graag mee maar heeft daarbij jullie hulp nodig.

Elke dag plaatsen wij gedurende de hele dag verschillende artikelen. Van celebrity gossip tot de nieuwste beautyproducten en van de mooiste bruidsjurken tot de meest hippe vakantiespots, maar wat vinden jullie als lezeressen daar eigenlijk van. Willen jullie nog wel artikelen lezen of kijken jullie liever naar video's. Wij zijn heel erg benieuwd wat voor effect deze veranderingen op onze lezeressen hebben. Wij hechten heel veel waarde hechten aan jullie kennis en mening zou het ons dan ook enorm helpen als jullie deze enquête invullen!

Maar wij weten ook wel dat voor niks de zon op gaat en daarom willen wij graag iets voor jullie terug doen. Vul HIER de Fashionscene enquête in én maak kans op één van de drie Beautyboxen t.w.v. €44,95!

Dankjewel & succes!

Veel liefs,

Team FASHIONSCENE

Beeld: iStock

Deel dit artikel
Back to top