Winnen

Win: Special Edition transportfiets + rek t.w.v. €349,95

Een nieuwe fiets nodig? Dan denk je al snel aan een fietsenwinkel bij jou in de buurt. Maar waarom niet gewoon online bestellen? Bij Fietsenopfietsen.nl vind je kwaliteitsfietsen voor budgetprijzen en vandaag besteld, is morgen in huis! En dan nu het allerleukste gedeelte: Fashionscene mag een special edition transportfiets t.w.v. €349,95 weggeven!

Nederland is een echt fietsland. In geen enkel ander land in de wereld met een vergelijkbaar welvaartniveau wordt zoveel gefietst. Nederland telt 13,5 miljoen fietsers en 18 miljoen fietsen. Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders vooral fietsen omdat ze het een prettig en betrouwbaar vervoermiddel vinden. Fietsenopfietsen.nl is een ware ‘connaisseur’ op het gebied van online fietsenverkoop. Op Fietsenopfietsen.nl vind je alle soorten fietsen; van meisjes-, jongens-, dames-, heren- en omafietsen tot beachcruisers, bakfietsen en transportfietsen en nog veel meer. Met name de laatste, transportfietsen, zijn razend populair.

Transportfietsen
Ben jij toe aan een nieuwe fiets? Dan raden wij de transportfiets aan. Deze is ideaal voor in het stadsverkeer doordat hij praktisch en stevig is. Officieel wordt de transportfiets gebruikt voor het vervoer van goederen. De meest voorkomende transportfiets in Nederland is die met een drager bovenop het voorwiel. Vroeger was er op deze drager een rietenmand bevestigd, tegenwoordig is het handig voor zware tassen of een kratje voor de boodschappen. Op Fietsenopfietsen.nl vind je een gevarieerd aanbod van transportfietsen. De transportfietsen zijn in verschillende modellen en maten (22, 24, 26 en 28 inch) beschikbaar. Als je nog niet overtuigd was door de overzichtelijke, duidelijke website dan doet dit het wel: gratis verzending, vóór 12 uur besteld, is morgen in huis en niet goed = geld terug.

Win: Special Edition fiets t.w.v. €349,95

Het meest populaire model op dit moment is de fiets die je hieronder ziet, de Special Edition 28 inch in zwart. Ook dit is een transportfiets met voorrek, die jongeren handig vinden vanwege het rek en het doet volwassenen herinneren aan de omafiets (nostalgie).  

Win: Zwarte special edition fiets


Win!
Goed nieuws! Want dit is de transportfiets, de Special Edition 28 inch t.w.v. €349,95, die we mogen weggeven! Een korte productomschrijving: wielmaat 28 inch, het stuur en het zadel zijn verstelbaar, draadloze verlichting en reflectoren, bagagedragers inclusief snelbinders, jasbeschermers en een luxe bel. Hoe win je? Laat hieronder je gegevens achter en geef antwoord op de vraag! Simple as that!

Deel dit artikel
Back to top