Beauty

Nu in Nederland verkrijgbaar: Naked Palette 3 van Urban Decay

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Goed nieuws voor Urban Decay lovers! Het beautymerk is sinds gisteren namelijk weer in Nederland te verkrijgen. De hoogste tijd dus om ons favoriete palette van Urban Decay te benoemen tot beauty musthave van de week: de Naked 3.

In een ver verleden konden we de fijne make-upjes van Urban Decay al in Nederland kopen bij Sephora. Maar toen de Franse beautyketen uit Nederland vertrok, moesten we ook vaarwel zeggen tegen ons favoriete make-up merk. Gelukkig is er goed nieuws, want Urban Decay is terug! Sinds gisteren is het merk namelijk weer te vinden bij Ici Paris XL. De hoogste tijd dus om onze beauty stash weer aan te vullen!

naked palette urban decay

Naked 3
De Naked 3 is - zoals de naam al zegt - nummer 3 in de serie Naked palletten. Het eerste palette bevat 12 bronze neutrals, het tweede 12 taupe neutrals en de Naked 3 bevat 12 pink neutrals die je heel goed met elkaar kunt combineren. In het palette zit ook een tweezijdige kwast, die handig in gebruik is. Wij zijn helemaal verliefd op de Naked paletten van Urban Decay, aangezien de neutrale kleurtjes overal bij passen en zeer geschikt zijn voor overdag en in de avond! Het palette kost € 49,90 en is verkrijgbaar in de webshop van Ici Paris XL.

Wil je weten welke Urban Decay producten we nog meer bij Ici Paris XL kunnen vinden? Bekijk het hele artikel op FindMyMusthave.nl.

Deel dit artikel
Back to top