Beauty

Renewed Hope in a jar van Philosophy

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

In 1996 al werd de Hope in a jar moisturizer van Philosophy op de markt gebracht. Niemand minder dan Oprah Winfrey was één van de eerste fans. Ze koos het product zelfs uit voor haar eerste 'Oprah's Favorite Things'. Nu, 19 jaar later, is het tijd voor vernieuwing en komt Philosophy met een Renewed Hope in a jar, waarin de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen in skincare zijn toegepast. De nieuwe moisturizer hydrateert de huid de hele dag lang, hij zorgt voor een verfijnde huidstructuur en geeft je huid een gezonde kleur en glans. Wat er veranderd is ten opzichte van de oude crème?

-in de nieuwe Hope in a jar zit een triple mix van hydroxyzuren, de oude bevat alleen melkzuren.
-de 'Renewed' versie bevat drie vormen van hyaluronaat, de oude bevat alleen hyaluronzuur.
-de nieuwe moisturizer heeft drie verhelderende huidpigmenten.

philosophy hope in a jar renewed

Benieuwd wat er nu met de oude Hope in a jar gebeurt? Die verdwijnt over een paar maanden uit de schappen. De 'Renewed' versie zal de oude Hope in jar dus echt vervangen.

Renewed Hope in a jar moisturizer is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor € 45,50 (60 ml). 

Ben je op zoek naar een specifiek product? Check dan FindMyMusthave.nl ook eens! Op deze super handige website heb je namelijk je fashion- en beauty musthaves in no-time gevonden!

Deel dit artikel
Back to top