Fashion

De 10 leukste vloggers van eigen bodem

Haast iedere blog komt tegenwoordig met een Youtube kanaal of andersom. Niet alleen in Amerika vinden we veel creatief talent voor video's, ook in ons eigen kikkerlandje stikt het van de leuke video's en vlogs op Youtube. Tijd om de leukste Nederlandse vloggers onder de loep te nemen.

KLIK HIER VOOR DE 2018 UPDATE van de leukste vloggers van eigen bodem!

Move over, Zoëlla, Tanya, Andrea en Sammi. Wij hebben namelijk Mascha, Vera, Diana en nog veel meer succesvolle Nederlandse vloggers. We zetten er 12 op een rij die heel lekker gaan en waar we ook best wel trots op zijn! We doen het lang niet zo gek voor zo'n klein landje...

Wat is vloggen?

Er wordt steeds minder gelezen, dus veranderen bloggers in vloggers. In een vlog laat je een kijkje achter de schermen zien, of dat nou een dag, een week of twee weken vakantie is. Mascha van Vloggloss neemt haar kijkers iedere dag mee in haar leven, van een slaperige 'goedemorgen' tot aan een vermoeid 'welterusten'. Bloggers Vera en Diana maken enkel vlogs tijdens reizen die ze maken, evenementen die ze bezoeken of andere speciale gelegenheden. Maar genieten doen we altijd, van deze vlogs.

Vloggloss

Mascha runt sinds 2007 de website -inclusief Youtube kanaal- Beautygloss. In november 2014 startte ze het Youtube kanaal Vloggloss, omdat haar vlogs op haar hoofdkanaal een enorm succes werden. Mascha vlogt 7 dagen in de week. Je krijgt dus een complete kijk in haar leven als succesvol beautyblogger. Ook zie je regelmatig haar vriend Gregor en katten Siem en Manis voorbij komen. Wanneer ze haar camera meeneemt naar een concert of club voelt het net alsof je tot haar vriendengroep behoort!

VeraCamilla

Vera startte haar beautyblog in 2009, waaraan ze al snel een Youtube kanaal koppelde. Op dit kanaal vind je naast beauty, fashion en lifestyle video's ook vlogs onder de titel 'Mee met Vera'. Hierin neemt ze haar kijkers mee naar persevenementen, concerten, de Dutch Youtube gathering en nog veel meer leuks!

Dazzlevlogs
Diana werd bekend met haar blog en Youtube account Disfordazzle. Diana blogt en vlogt over beauty, fashion, lifestyle, eigenlijk alles wat ze leuk vindt! Op haar speciale vlog Youtube account neemt ze je mee naar openingen, festivals, persevenementen en naar het buitenland!

BeautylabNL
Serena, oprichtster van Beautylab.nl en het bijbehorende BeautyLabNL maakt naast vlogs beautyfilmpjes en tutorials, maar ook video's met shoplogs, DIY ideeën, make-up looks, kapsel inspiratie, kookfilmpjes, stashfilmpjes en nog veel meer. In haar vlogs neemt ze je mee naar evenementen, openingen, festivals en het buitenland. Haar hotelkamertour's zijn to die for!

Todaysbeauty
De blog met bijkomend Youtube kanaal Todaysbeauty van Manon draait om beauty en fashion. Manon noemt zichzelf een echte cosmetica junk, haar blog en Youtube kanaal zijn dan ook een perfecte uitlaatklep voor haar make-up verslaving. In haar vlogs volg je haar in haar glamoureuze wereldje involving loads of make up, kappers en nagelsalon bezoekjes en shop tripjes.

Lifesplash
Jiami van Lifesplash hield als klein meisje al van websites maken en schrijven. In 2012 startte ze haar blog en Youtube kanaal. In de schoolvakanties vlogt ze haar dagelijks leven. In de Vlogsplash afleveringen zie je recepten, vriendinnen van Jiami, beautybehandelingen en heel veel andere Youtubers voorbij komen.

Looksbysharon
Sharon van Looksbysharon's eerste Youtube video was een deelname aan een beautywedstrijd, die ze ook daadwerkelijk won! Haar make-up look viel in de smaak en door vele enthousiaste reacties ging ze door met Youtube. Later koppelde ze daar haar gelijknamige beautyblog aan. Sharon's vlogs zijn heel divers. Ze neemt je mee naar de Efteling met o.a. Nikkitutorials en Livelifegorgeous, Primark shoptrips, openingen, blogger evenementen en zelfs festivals!

Enzoknol
Dé mannelijke Nederlandse vlogger is natuurlijk Enzo Knol. Hij begon met gamefilmpjes op zijn Youtube kanaal, waarmee hij zo populair werd dat zijn dagelijkse vlogs honderdduizend keren worden bekeken! Voor je dagelijkse portie humor zit je bij deze enthousiaste en energieke jongen goed.

GirlsceneNL
Ons zusje Girlscene houd je dagelijks op de hoogte van alles omtrent beauty, fashion en lifestyle. Daarnaast hebben ze ook een Youtube kanaal, gevuld met DIY's, make-up tutorials, recepten en natuurlijk vlogs! De redactieleden nemen je mee behind the scenes, naar openingen en andere gezellige evenementen.

Foodgloss
Frances heeft zo'n enorme passie voor koken en lekker eten dat ze de stoute schoenen aantrok en Nederlandse Youtube koningin Mascha van Beautygloss en Vloggloss benaderde voor een samenwerking. Hieruit ontstond het Youtube kanaal Foodgloss. Frances deelt niet alleen de lekkerste recepten maar ook unboxings, DIY's en vlogs. Wij krijgen er honger van!

 
Wie is jouw favoriete vlogger?
Deel dit artikel
Back to top