Fashion

Dit was te zien in de eerste aflevering van de reality serie van Negin Mirsalehi

Gisteravond lanceerde Negin Mirsalehi de eerste aflevering van haar reality serie Real Life Daily. De komende dertig dagen kunnen wij Negin, haar vriend Maurits en haar hond Mosey dagelijks volgen op haar YouTube kanaal. 

In die dertig dagen wordt Negin op de voet gevolgd door een cameraploeg. Nu zij zelf niet meer in handen heeft wat wij wel en niet zien in haar vlogs, ontstaat er realistischer beeld van de Nederlandse modeblogger. Dit is iets wat Negin ook graag wilde laten zien aan haar fans. 

In de eerste aflevering is te zien hoe zij zich klaar maakt voor de kick-off van de modemaand in New York voor FashionWeek en hoe zij zelf nog erg moet wennen aan het feit dat er bijna 24/7 een camera aan staat. Dit merk je aan de ietwat verlegen en lacherige houding van Negin. Aan het einde van de 16 minuut durende aflevering merk je dat Negin, ondanks dat zij nog een aantal keer in het Nederlands praat in het bijzijn van de camera, ze meer aan de ploeg en het feit dat ze constant op beeld is gewend raakt. De afleveringen zijn elke werkdag binnen 24 uur te zien op haar YouTube kanaal. Wij zijn in ieder geval benieuwd wat Negin nog meer voor ons in petto heeft. 

Bekijk de eerste video hieronder:

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top