Fashion

Bizar: geverfde okselharen

Je kan je vast nog herinneren dat Julia Roberts met ongeschoren oksels op een première verscheen? Dat zag er uh, niet heel smakelijk uit. Nadat het even stil was in okselhaarland verscheen de okselhaar-selfie trend. Meiden postten massaal een selfie met een ongeschoren oksel om een statement te maken. Vond je dit al vreemd? Well, we have news for you, tegenwoordig mag er zelfs een kleurtje in dat plukje shag onder je armen.

Feministe en haarstylist Roxie Hunt uit Seattle besloot om het okselhaar van haar collega Rain blauw te verven (matchend in de kleur van haar hoofdhaar), postte een foto hiervan op Tumblr, die maar liefst 30.000 keer werd gedeeld. En haar voorbeeld werd opgevolgd: andere vrouwen zijn ook massaal aan het verven geslagen.

"Ik wil okselhaar eren", zegt Hunt op haar eigen blog. (Waar je tevens kan lezen hoe je de okselhaartjes in de gewenste kleur kan verven). Ze was extatisch toen ze het voor elkaar kreeg om het okselhaar van Rain in precies dezelfde blauwe kleur te krijgen als haar hoofdhaar. "Misschien proberen we binnenkort een andere kleur, en doen we dan haar schaamhaar ook, voor de lol", vertelt Hunt.

 

 

 

 

 

Bron

Op de redactie zijn we ook aan het verven geslagen! Nee, just kidding. Zeg nooit 'nooit', het kan raar lopen met trends. Eerst spreekt men er schande van om vervolgens toch overstag te gaan. Maar we skippen de trend voor nu, do you mind

Deel dit artikel
Back to top