Fashion

Trend: Shag Jacket

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.
 
De afgelopen maanden is er één look die wij op de straten van Amsterdam veel spotten. Het gaat om messy haar in half-buns, een rijtje van ringetjes in de oren, layered kettinkjes met muntjes, laid-back zwarte outfits, ronde Ray-Bans en een shaggy jas. The Lovers and Drifters Club is to blame. Het merk staat voor free-spirited vrouwen met veel liefde voor reizen, Yoga, fun, kokosnoten en love. It-girls en bloggers van Romy Houwer tot Sabine Voest van CookiesCoffeeCouture blog zijn gek op deze look en lifestyle en wij vonden het hoog tijd voor een inspiratie verzameling van TL&D's meest geliefde item; the shag jacket. 
 
The shag jacket is al jaren populair in verschillende seizoenen bij diverse designers. Het comfy item is perfect voor over een simpel shirtje om je op te warmen of als jas over een dikke coltrui met een oversized muts nu het nog iets kouder is. Over een jurkje, met baggy jeans en sneakers of Doc's. Stoer voor een feestje, maandagochtend op school/werk of lekker op zondagochtend naar de markt; de combinatie mogelijkheden zijn oneindig!

 

 

 

 

 

Deel dit artikel
Back to top